Ferit ve Seyran gerçekte 2. kez evleniyor mu, gerçek hikaye nasıl? Yalı Çapkını gerçekte kimin hikayesi?

Gülseren Budayıcıoğlu'na ait gerçek bir hikayeden uyarlanan dizideki aile üyelerinin gerçekte kimler olduğu araştırılıyor. Korhan ailesinin hangi aile olduğu, Seyran ve Ferit'in gerçekte kim olduğu merak ediliyor. Dizide Antep'te önemli bir ailenin kızı olmasına rağmen ailenin tanımadığı bir gençle evlendirilerek İstanbul'a gelin gelen bir kızın hayatı anlatılıyor. Başta birbirinden hiç haz etmeyen çiftin aşk dolu öyküsü 2. sezon işlenecek. Peki, Yalı Çapkını gerçekte kimin hikayesi? Ferit ve Seyran gerçekte 2. kez evleniyor mu, gerçek hikaye nasıl?

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve ilk sezonu zirvede kapatan Yalı Çapkını'nın yeni sezonunun başlaması ile birlikte hikayenin hangi aileye ait olduğu soruları da yine merak konusu oldu. Peki, Yalı Çapkını gerçekte kimin hikayesi? Ferit ve Seyran gerçekte 2. kez evleniyor mu, gerçek hikaye nasıl?

YALI ÇAPKINI GERÇEKTE KİMİN HİKAYESİ?

Yalı Çapkını'nda anlatılan hayat hikayesinin gerçekte kimin ve hangi ailenin hikayesi olduğu bilinmiyor. Ferit ve Seyran karakterlerinin de gerçekte kim olduğu bilgisi paylaşılmadı. Yalı Çapkını dizisi bir kitaptan değil, Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir danışanının hikayesinden uyarlanıyor. Hikayenin gerçek sahipleri etik kuralları çerçevesinde paylaşılmıyor.

YALI ÇAPKINI 2. SEZON İZLE! Yalı Çapkını 37. bölüm izle full, kesintisiz, CANLI!

Yalı Çapkını 38. bölüm fragmanı çıktı! Yalı Çapkını'nda yer yerinden oynayacak!

YALI ÇAPKINI'NDA KİM KİMDİR? İŞTE HİKAYELERİ...

Seyran Kimdir? Afra Saraçoğlu: Kazım ve Esme'nin küçük kızı. Ablası gibi Antep'in parmakla gösterilen genç kızlarındandır. En az ablası kadar güzel ve eğitimlidir. Okuyup kendi ayakları üzerinde durmanın hayalini kurar. Merhametli, sevgi dolu ama yeri geldiğinde de hırçınlaşabilen bir kızdır. İnatçılığı ve azmiyle kendi hayatının kontrolünü eline almak için mücadele etmekten asla vazgeçmez.

Ferit Kimdir?- Mert Ramazan Demir: Halis Ağa'nın torunu, Orhan ve Gülgün'ün küçük oğlu. Ferit şeker hastasıdır. Hem hastalığı hem evin küçük oğlu olması sebebiyle daha çocukluktan itibaren fazlaca şımartılmış ve çoğu isteğine evet denilmiştir. Üniversiteyi yurt dışında okuması sebebiyle de ailenin kurallarını çok fazla içselleştirememiştir. Bu kurallarla çatışma halindedir. Yakışıklı, uçarı, deli dolu, eğlenceli ve çapkındır fakat henüz hiç aşık olmamıştır.

Yalı Çapkını Kaya kimdir? Yalı Çapkını'nın Kaya'sı Taro Emir Tekin kimdir, evli mi, kaç yaşında?

Halis Ağa - Çetin Tekindor: Korhan ailesinin reisi. Ferit'in dedesi. Ülkenin en iyi sadekar ustalarından biriyken, yaşlılığın getirdiği hastalıklar sebebiyle geriye çekilmiş ve işleri oğlu Orhan'a devretmiştir. Yine de hala tüm önemli kararları Halis Ağa vermektedir. Otoriter, kuralcı, sert mizaçlı bir adamdır. Bir taraftan odasında mücevher işlemeye çalışarak kendi bedenine meydan okurken, tuttuğu günlüklerle de yaşadığı iç hesaplaşmaları ortaya serer.

Yalı Çapkını Nükhet kimdir? Yalı Çapkını'nın Nükhet'i Binnur Kaya kaç yaşında, evli mi?

Hattuç - Şerif Sezer: Kazım'ın halasıdır. Esme, Suna ve Seyran da ona hala diye hitap ederler. Otorite sahibi, sert mizaçlı bir kadındır. Zamanında Antep'in parmakla gösterilen kızlarından biriyken babası onu kimseyle evlendirmemiştir. Babası ölene kadar hem psikolojik hem fiziksel şiddete uğramış ve bu şiddeti içselleştirmiştir. O yüzden Kazım'ın kızlarına karşı sert tavırlarını destekler.

Yalı Çapkını Tarık ve Saffet diziden ayrıldı mı, ne oldu? Suna ile Saffet boşandı mı?

İfakat - Gülçin Şantırcıoğlu: Korhan ailesinin dul kalmış büyük gelini. Çok genç yaşta Halis Ağa'nın uygun görmesiyle yalıya gelin olarak gelmiştir. Daha yirmili yaşlarının başında bir trafik kazası sonucu hem kocasını hem de karnındaki bebeğini kaybetmiştir. Üstüne kayınvalidesinin de kalbi bu yaşananlara dayanamamış ve aile peş peşe acı kayıplar yaşamıştır. Halis Ağa, oğlunun emaneti olarak gördüğü İfakat'in yaralarını sarmış onu yalının hanımı olarak konumlandırmıştır. İfakat, ailenin çıkarlarını her şeyden ve herkesten önemli görür. Korhan soyadına leke gelmemesi için, yapabileceklerinin sınırı yoktur.

Yalı Çapkını Pelin diziden ayrıldı mı? Yalı Çapkını Pelin'e ne oldu, öldü mü?

Orhan - Emre Altuğ: Halis Ağa'nın oğlu. Ferit ve Fuat'ın babası. Orhan başarılı bir iş adamıdır ama Halis Ağa'nın el yeteneği ona geçmemiştir. Bu yüzden işinde ne kadar başarılı olursa olsun babasını memnun edememiştir. Oğullarına kendine tanınandan daha fazla özgürlük tanısa da onlardan tek isteği Halis Ağa'ya karşı başını öne eğdirmemeleridir. Babasının isteğiyle hiç tanımadan Gülgün'le evlenmiştir. Karısına karşı duyduğu his aşk değil sevgi ve kabullenmişlik olmuştur. Merhametli, anlayışlı ve ruhsal olarak yalnız bir adamdır.

Gülgün - Gözde Kansu: Orhan'ın karısı, Ferit ve Fuat'ın annesi. Orta sınıf bir ailenin kızı olarak dünyaya gelmiştir. Üniversitede mimarlık okurken Halis Ağa'nın oğlu Orhan'a uygun görmesi sonucu hiç tanımadan Orhan'la evlenmeyi kabul edip okulu bırakmıştır. Zamanla kendini çok geliştirmiş ve ailenin vitrin gelini rolünü üstlenmiştir. Gülgün, yaşanılan olaylarla yüzleşmekten kaçınan, ne olursa olsun görmezden gelmeyi seçerek hayatına devam edebilen bir kadındır.

Abidin - Ersin Arıcı: Ferit'in koruması ve şoförüdür. Fakat aralarında daha çok abi – kardeş ilişkisi vardır. Babası o daha çocukken ölmüş, annesi yeniden evlenmiştir. Üvey babasının onu istememesi neticesinde çocuk yaşta okulu terk edip İstanbul'agelmiştir ve çoğu tekin olmayan pek çok işte çalışmıştır. Yıllar geçip büyüdükten sonra, bir gece şans eseri Orhan'ın hayatını kurtarır ve o gün bu gündür yalıda çalışır. Annesi ile ilişkisi sebebiyle kadınlara karşı güvensizdir.

Suna - Beril Pozam: Kazım ve Esme'nin büyük kızı. Antep'in parmakla gösterilen genç kızlarındandır. Hem çevreye göre daha eğitimli, hem de güzeldir. Hayali, mutlu bir yuva kurup yaşadığı konaktan kurtulabilmektir. Kardeşini ve annesini çok sever. İkisi için de her şeyi göze alabilecek yapıdadır.