Yalı Çapkını gerçek hikayesi ne, kime ait? Yalı Çapkını hangi kitaptan uyarlama?

Cuma akşamlarının başarılı dizisi Yalı Çapkını, OGM Pictures yapımı imzası ile ekrana geliyor. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un başrolde yer aldığı dizi Yalı Çapkını gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanıyor. Hikayenin hangi kitaptan alındığı ve başrol karakterlerinin gerçekte kim olduğu izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki, Yalı Çapkını gerçek hikayesi ne, kimin? Yalı Çapkını kitabı hikayesi nasıl?

Yalı Çapkını gerçek hikayesi izleyiciler tarafından her hafta araştırılıyor. İlk bölümden beri büyük başarı yakalayan Yalı Çapkını, gerçek bir hikayeden uyarlanıyor. Kendi rekorunu kıran diziye yeni başlayanlar gerçek hikayenin nasıl olduğunu araştırıyor. Yalı Çapkını gerçek hikayesi ne, kimin? Yalı Çapkını kitabı hikayesi nasıl? İşte merak edilen soruların yanıtı...

YALI ÇAPKINI GERÇEK HİKAYESİ NE?

Yalı Çapkını gerçek hikayesindeki Seyran'ın kim olduğu bilinmiyor. Yapı Çapkını dizisi bir kitaptan değil, Gülseren Budayıcıoğlu'na ait hikayeden uyarlanıyor. Hikayenin gerçek sahipleri etik kuralları çerçevesinde paylaşılmıyor.

YALI ÇAPKINI'NDA KİM KİMDİR?

Seyran Kimdir? Afra Saraçoğlu: Kazım ve Esme'nin küçük kızı. Ablası gibi Antep'in parmakla gösterilen genç kızlarındandır. En az ablası kadar güzel ve eğitimlidir. Okuyup kendi ayakları üzerinde durmanın hayalini kurar. Merhametli, sevgi dolu ama yeri geldiğinde de hırçınlaşabilen bir kızdır. İnatçılığı ve azmiyle kendi hayatının kontrolünü eline almak için mücadele etmekten asla vazgeçmez.

Ferit Kimdir?- Mert Ramazan Demir: Halis Ağa'nın torunu, Orhan ve Gülgün'ün küçük oğlu. Ferit şeker hastasıdır. Hem hastalığı hem evin küçük oğlu olması sebebiyle daha çocukluktan itibaren fazlaca şımartılmış ve çoğu isteğine evet denilmiştir. Üniversiteyi yurt dışında okuması sebebiyle de ailenin kurallarını çok fazla içselleştirememiştir. Bu kurallarla çatışma halindedir. Yakışıklı, uçarı, deli dolu, eğlenceli ve çapkındır fakat henüz hiç aşık olmamıştır.

Suna - Beril Pozam: Kazım ve Esme'nin büyük kızı. Antep'in parmakla gösterilen genç kızlarındandır. Hem çevreye göre daha eğitimli, hem de güzeldir. Hayali, mutlu bir yuva kurup yaşadığı konaktan kurtulabilmektir. Kardeşini ve annesini çok sever. İkisi için de her şeyi göze alabilecek yapıdadır.

Yalı Çapkını 13. bölüm izle tek parça! Yalı Çapkını son bölüm izle kesintisiz, full!

Yalı Çapkını Mabel Matiz Gitme Buradan şarkısı: Gitme burdan şarkısı sözleri!

Yalı Çapkını 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalı Çapkını yeni bölümde heyecan dorukta!