Yalı Çapkını fragmanı | Sinan ölecek mi? Ferit Seyran'ı kurtaracak mı? Yalı Çapkını 80. bölüm fragmanı çıktı mı?

Cuma akşamlarının başarılı dizisi Yalı Çapkını'nda 3. sezon sürprizlerle devam ediyor. Diziyi soluksuz takip edenler fragmanlar ile ilgili aramalarını hızlandırdı. Dizide bu hafta Ferit'in nikahı esnasında Sinan, intihar mektubu bırakarak Seyran'ı da ölüme götürdü. Peki, Sinan ölecek mi? Ferit Seyran'ı kurtaracak mı? Yalı Çapkını 80. bölüm fragmanı çıktı mı?

Star Tv ekrnalarında yayınlanan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı dizi Yalı Çapkını'nda şok gelişme yaşandı. Ferit'in Diyarla nikah masasına oturduğu esnada Sinan ve Seyran'ın haberi geldi. Abidin, Sinan'ın intihar mektubu bıraktığını ve Seyran'ı da yayına aldığını söyledi. Ferit, Diyar'ı masada bırakıp gitti. Peki, Ferit Seyran'ı kurtarabilecek mi? Sinan ölecek mi? Yalı Çapkını 80. bölüm fragmanı çıktı mı?

YALI ÇAPKINI 80. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI?

Yalı Çapkını 80. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Yalı Çapkını fragmanları izlemek için tıklayın.

YALI ÇAPKINI 79. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Seyran'ın geçmiş duygularından kopamaması yüzünden Sinan ile olan ilişkisi yokuş aşağı giderken, Ferit ise Diyar ile olan geleceğini kurmanın hazırlıkları içindedir.

Yalı Çapkını 79. bölüm izle tek parça! Star Tv Yalı Çapkını 79. son bölüm izle CANLI!

Orhan, kendini hiç beklemediği bir durumun ortasında bulurken, Abidin ise Korhanlardan intikamını almak üzere gözünü karartmıştır.

Bu durum, Suna ve Seyran arasındaki ipleri gererken, Esme aldığı haberle şok olur.

Diyar ile ilişkisinde evlilik baskısıyla dört bir taraftan köşeye sıkışmış hisseden

Ferit, geçmişi ve geleceği arasında bir karar vermek üzere bir yol ayrımına gelir. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.