Yalı Çapkını fragmanı | Diyar'la Sinan'a kapı göründü! Yalı Çapkını 76. bölüm fragmanı izle!

Yalı Çapkını bu akşam 75. bölümü ile ekrana geldi. Sezonun ilk bölümünde seyircinin merak ettiği bazı sorular bu akşamki bölümde karşılığını buldu. Sinan'ın Seyran'ı oyaladığı, Abidin'in bir Korhan olduğu ortaya çıktı. Seyran'ı iyice görünce dağılan Ferit ile Diyar'ın arası da açıldı. Bu bölümü soluksuz seyredenler fragman aramalarını hızlandırdı. Peki, Yalı Çapkını 76. bölüm fragmanı çıktı mı?

Yalı Çapkını fragmanı izleyiciler tarafından yakından takip ediliyor. Star Tv'nin sevilen dizisi'nde bu akşam taşlar yerine oturmaya başladı. Yeni sezonun ilk bölümünde seyircinin havada kalan soruları bu akşam yanıtını buldu. Seyran ve Ferit'in arasını Suna'nın açtığı ortaya çıktı. Seyran ve Ferit birbirlerini görür görmez zaten bir kez daha çarpılmıştı. Dizinin bu akşamki bölümünü seyredenler önümüzdeki hafta neler yaşanacağını sorguluyor. İşte Yalı Çapkını 76. bölüm fragmanı izleme linki...

YALI ÇAPKINI 76. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI?

Yalı Çapkını 76. bölüm fragmanını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Yalı Çapkını fragmanları izlemek için tıklayın.

Yalı Çapkını 75. bölüm izle tek parça! Yalı Çapkını son bölüm izle kesintisiz, full HD!

YALI ÇAPKINI 75. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Düğündeki beklenmedik karşılaşma, Ferit ile Seyran arasındaki duyguların yeniden gün yüzüne çıkmaya başlamasına neden olur.

Seyran, bir mutluluk rolü oynamaya girişirken, Ferit için buna tahammül etmek hiç kolay olmaz.

Ferit'in ortaya çıkışını bir tehdit olarak algılayan Sinan, Seyran ile ilişkisinde giderek daha agresifleşmeye başlar. Tesadüf gibi görünen bir karşılaşma ikili arasındaki tansiyonu daha da yükseltir.

Büyük bir sırrın açığa çıkmasını engellemeye çalışan Suna, tehlikeli bir çabaya girişir. Çizimleriyle Korhanlara hayat veren Ferit, Seyran ile ilgili son yaşananların ardından kendini büyük bir yıkımın kıyısında bulur.

Bu gelişme Korhanları zor duruma sokarken, yardım eli hiç beklenmedik birinden gelir.

Sinan ve Seyran büyük bir kararın eşiğine gelirler, ancak planda olmayan biri herkesi şaşırtan bir hamle yapar.