Yalı Çapkını fragman | Seyran ve Ferit ayrılacak mı? Gerçek hikaye nasıl? Yalı Çapkını 73. bölüm fragmanı çıktı mı?

Yalı Çapkını fragman | Yalı Çapkını bu akşam 72. bölümü izleyici karşısına çıktı. Dizide bu hafta Orhan'ın ölümü Korhan ailesini derinden sarsarken, bu kayıpla büyük bir acı yaşayan Ferit, dedesinden beklediği tepkiyi göremediği için büyük bir hayal kırıklığı yaşadı ve Kont Ziya'nın kapısını çaldı. Seyran ve Ferit'in de arası git gide açılmaya başladı. Peki, Seyran ve Ferit ayrılacak mı? Gerçek hikaye nasıl? Yalı Çapkını 73. bölüm fragmanı çıktı mı?

Yalı Çapkını 73. bölüm fragmanı dizi hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un paylaştığı dizide Fuat ve Orhan'ın ölümünden kendini sorumlu tutan Seyran, Ferit'e ve ailesine zarar verdiğini düşündüğü için büyük bir suçluluk duyar. Kont Ziya'nın kapısına giden Ferit'in gireceği bu yeni yol, mecbur kaldığında tüm sevdiklerinden vazgeçmeyi göze almasını gerektirecektir. Peki, Seyran ve Ferit ayrılacak mı? Gerçek hikaye nasıl? Yalı Çapkını 73. bölüm fragmanı çıktı mı?

YALI ÇAPKINI 73. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI?

Yalı Çapkını 73. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Yalı Çapkını fragmanları izlemek için tıklayın.

YALI ÇAPKINI 72. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Orhan'ın ölümü Korhan ailesini derinden sarsarken, bu kayıpla büyük bir acı yaşayan Ferit, dedesinden beklediği tepkiyi göremediği için büyük bir hayal kırıklığı yaşar.

Fuat ve Orhan'ın ölümünden kendini sorumlu tutan Seyran, Ferit'e ve ailesine zarar verdiğini düşündüğü için büyük bir suçluluk duyar.

Yalı Çapkını 72. bölüm izle tek parça! Star Tv Yalı Çapkını son bölüm izle kesintisiz!

Halis Ağa'dan ummadığı bir teklif alan İfakat, yaşanan bu gelişmeye çok sevinir. Hastalığını Ferit'ten gizlemeye çalışan Seyran, bu sırrı hiç beklemediği birinin öğrenmesiyle şaşkınlığa uğrar.

Babasının intikamını alabilmek ve sevdiklerini koruyabilmek için güçlü olmak zorunda hisseden Ferit, önemli bir karar vererek Kont Ziya'dan yardım ister.

Fakat gireceği bu yeni yol, mecbur kaldığında tüm sevdiklerinden vazgeçmeyi göze almasını gerektirecektir.