Yalı Çapkını 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Cuma akşamlarına damgasını vuran Yalı Çapkını'nın başrolünde Afra Saraoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor yer alıyor. Dizinin 9. bölüm 1. fragmanında Ferit ve Seyran ablasını kaçırmış, babası annesine şiddet uygulamış ve her yerde Suna'yı aramaya başlamıştı. Yeni bölümü heyecanla bekleyenler 2. fragmanı izlerken şok oldu. Seyran'ın ablasını sakladığını öğrenen Kazım, yine Seyran'ın boğazına yapıştı. Bu anı gören Ferit'in dona kaldı. Ferit'in nasıl tepki vereceği ise merak konusu oldu.
Yalı Çapkını 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanı aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.
2. fragmanda Seyran ile Ferit ablasını halıya sararak eve soktu. Kazım her yerde Suna'yı ararken, Esme Seyran'ın Suna'ya sahip çıktığını ağzından kaçırdı. Evi basan Kazım Seyran'ın boğazına yapıştı. O anda içeri giren Ferit'in ne yapacağı ise merakla bekleniyor.
Dizinin 9. bölüm 1. fragmanında Ferit ve Seyran, evlenmek üzere Antep'e yola çıkacak ablasını kaçırdı. Durumu fark eden babası Esme'ye şiddet uyguladı. Suna'yı her yerde arayan Kazım dünürlerine "Bana onu bulun" dedi.
Ferit gece Suna'nın kendisini öptüğünü Seyran'a söyleyince Seyran çok sinirlenir ve Ferit suçsuz olduğunu söylese de ona inanmaz ve onu suçlar.
Ferit ise durumdan istifade Pelin ile dışarı çıkar.
Seyran, Suna'ya Ferit'i öpmesiyle ilgili hesap sorarken olan biteni duyan Kazım deliye döner ve Suna için yeni planını uygulamaya koyar.