Yalı Çapkını 79. bölüm fragmanı çıktı mı? Ferit Diyar'la evlenecek mi? Yalı Çapkını 79. bölüm fragmanı izle!

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Yalı Çapkını yeni bölümü ile ekrana geldi. Dizide bu hafta Seyran duygularını kontrol altında tutmaya çalışırken Ferit ise Diyar ile olan geleceğine dair fırtınalı bir yüzleşme yaşar; Ferit, Diyar'la temiz bir sayfa açmak veya Seyran'la geçmişin devamını getirmek arasında bir seçim yapmak zorundadır. Peki, Yalı Çapkını 79. bölüm fragmanı çıktı mı? Ferit Diyar'la evlenecek mi?

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı dizi Yalı Çapkını'nın son bölümünü seyredenler fragman aramalarını hızlandırdı. Dizide bu hafta Seyran ve Ferit'in beklenmedik karşılaşması Diyar ve Sinan ile olan ilişkilerini iyice yokuşa sürerken aynı zamanda onları büyük kararlar vermeye itti. Peki, Yalı Çapkını 79. bölüm fragmanı çıktı mı? Ferit Diyar'la evlenecek mi?

YALI ÇAPKINI 79. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI?

Yalı Çapkını 79. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Yalı Çapkını fragmanları izlemek için tıklayın.

YALI ÇAPKINI 78. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Seyran ve Ferit'in beklenmedik karşılaşması Diyar ve Sinan ile olan ilişkilerini iyice yokuşa sürerken aynı zamanda onları büyük kararlar vermeye iter.

Diyar, Ferit'ten Seyran ile kendisi arasında nihai bir seçim yapmasını beklerken Sinan ise Seyran'dan evliliklerini gerçek kılacak o adımı atmasını istemektedir.

Seyran duygularını kontrol altında tutmaya çalışırken Ferit ise Diyar ile olan geleceğine dair fırtınalı bir yüzleşme yaşar; Ferit, Diyar'la temiz bir sayfa açmak veya Seyran'la geçmişin devamını getirmek arasında bir seçim yapmak zorundadır.

Geçmişine dair karanlık sırlar ile yüzleşen Abidin ise intikamını almaya kararlıdır. Artık Korhanları hiç tahmin edemeyecekleri bir savaş beklemektedir.

Düşmanlarının sayısı ve gücü gittikçe artarken birlik olmaktan başka çareleri yoktur.