Yalı Çapkını 78. bölüm izle tek parça! Star Tv Yalı Çapkını son bölüm izle kesintisiz, full HD!

Yalı Çapkını bu akşam 78. bölümü ile ekrana geliyor. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı dizi geçtiğimiz hafta tekrarsız yayınlanmıştı. Dizide bu hafta Seyran ve Ferit'in beklenmedik karşılaşması Diyar ve Sinan ile olan ilişkilerini iyice yokuşa sürerken aynı zamanda onları büyük kararlar vermeye iter...

Star TV'de cuma akşamları izleyici karşısına çıkan Yalı Çapkını'nın 4 Ekim akşamı yayınlanan 77. bölümünde; Ayla'nın oyunu sayesinde Seyran ile Ferit'in sürpriz bir şekilde karşılaştı. Dizide bu hafta Seyran duygularını kontrol altında tutmaya çalışırken Ferit ise Diyar ile olan geleceğine dair fırtınalı bir yüzleşme yaşar; Ferit, Diyar'la temiz bir sayfa açmak veya Seyran'la geçmişin devamını getirmek arasında bir seçim yapmak zorundadır...

YALI ÇAPKINI 78. BÖLÜM İZLE

YALI ÇAPKINI 78. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Seyran ve Ferit'in beklenmedik karşılaşması Diyar ve Sinan ile olan ilişkilerini iyice yokuşa sürerken aynı zamanda onları büyük kararlar vermeye iter.

Diyar, Ferit'ten Seyran ile kendisi arasında nihai bir seçim yapmasını beklerken Sinan ise Seyran'dan evliliklerini gerçek kılacak o adımı atmasını istemektedir.

Seyran duygularını kontrol altında tutmaya çalışırken Ferit ise Diyar ile olan geleceğine dair fırtınalı bir yüzleşme yaşar; Ferit, Diyar'la temiz bir sayfa açmak veya Seyran'la geçmişin devamını getirmek arasında bir seçim yapmak zorundadır.

Geçmişine dair karanlık sırlar ile yüzleşen Abidin ise intikamını almaya kararlıdır. Artık Korhanları hiç tahmin edemeyecekleri bir savaş beklemektedir.

Düşmanlarının sayısı ve gücü gittikçe artarken birlik olmaktan başka çareleri yoktur.