Yalı Çapkını 77. bölüm izle CANLI! Star Tv Yalı Çapkını 77. bölüm izle tek parça, full HD!

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Yalı Çapkını bu akşam 77. bölüm ile ekrana geliyor. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı dizide Sinan'ın yalanını yakalayan Seyran, Ferit'in iş teklifini kabul edecek. Sinan'ın ailesinin evine taşınan Seyran daha birçok sorunla daha yüz yüze gelecek. Bu hafta tekrarı olmayan ve Youtube'a da yüklenmeyecek olan bölümü canlı izleme bilgileri burada...

Yalı Çapkını 77. bölüm Star Tv ekranlarına geliyor. 3. sezona 2 sene atlamalı olarak başlayan dizide Seyran, Sinan'la evlenmiş, Ferit'ten de iş teklifi almıştı. Dizide bu hafta Seyran ve Sinan, ilişkilerinin önemli bir adımını atmaya hazırlanırken Ferit de Diyar ile ilişkisinde yeni bir sayfaya geçmenin hazırlığını yapmaktadır. İşte tekrarı olmayan 77. bölümü canlı izleme linki...

YALI ÇAPKINI 77. BÖLÜM İZLE CANLI!

(Link, dizi başladıktan sonra aktif olacaktır.)

YALI ÇAPKINI 77. BÖLÜM ÖZETİ

Sinan'ın yalanını yakalayan Seyran'ın işi kabul etmesi, Ferit için büyük bir sürpriz olur.

Dedesinin evlilik baskısına maruz kalan Diyar, Ferit'in bu konudaki tutumunu öğrenmeye çabalarken, ikili ilişkileri konusunda bir yol ayrımına gelir.

Suna'nın ne sakladığını öğrenmeye çalışan Kazım ise herkesin hayatını değiştirecek şaşırtıcı bir gerçeğin kıyısındadır.

Seyran ve Sinan, ilişkilerinin önemli bir adımını atmaya hazırlanırken Ferit de Diyar ile ilişkisinde yeni bir sayfaya geçmenin hazırlığını yapmaktadır.

Ancak oğlu Sinan'ı Seyran'dan ayırmaya çalışan Ayla'nın yaptığı plan Seyran ve Ferit'i hiç beklemedikleri bir anda yeniden karşı karşıya getirecektir.