Yalı Çapkını 76. bölüm izle tek parça! Star Tv Yalı Çapkını son bölüm izle kesintisiz, full! (Nikah sahte mi?)

Yalı Çapkını 76. bölüm bu akşam Star Tv ekranlarına geliyor. Cuma akşamlarının sevilen dizisinde geçtiğimiz haftaya Ferit'e çizimleriyle gizlice yardım eden Seyran'ın Sinan ile evlenmesi damga vurmuştu. Dizide bu hafta Sinan'la birlikte yeni ve güzel bir hayat kurmak isteyen Seyran, kendini hiç beklemediği bir tuzağın içinde bulacaktır...

Yalı Çapkını 76. bölüm bu akşam izleyici karşısına çıkıyor. Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir'in paylaştığı dizi Yalı Çapkını'nda bu hafta da olaylar durulmuyor. Geçtiğimiz hafta yeni sezona sürpriz gelişmelerle "merhaba" diyen dizide Ferit ile Seyran 2 yıl sonra karşılaşmış ve duygularının esiri olsalar da bunları ne kendilerine ne çevresindekilere itiraf edememişti. Bu da yetmiyormuş gibi Seyran, Sinan'a evlilik teklifi etti. Jet hızıyla nikah masasına oturdukları görüldü. Akıllara tek soru geldi. Acaba nikah sahte miydi?

YALI ÇAPKINI 76. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!

YALI ÇAPKINI 76. BÖLÜM ÖZETİ

Oğlunun Seyran ile evliliğine hiç sıcak bakmayan Ayla, onları ayırmak için planlar yapmaya başlar.

Ferit, çizimleri çok beğenilen Seyran'ı birlikte çalışmaya ikna etmek için yoğun bir çaba gösterir.

Ancak Seyran, Sinan ile ilişkisinden dolayı bu teklifi sıcak karşılamaz. Büyük bir sırrın peşine düşen Kazım, hedefine adım adım daha da yaklaşır.

Seyran ve Sinan'ın ailelerine verdiği haber herkes için soğuk duş etkisi yaratır.

Sinan'la birlikte yeni ve güzel bir hayat kurmak isteyen Seyran, kendini hiç beklemediği bir tuzağın içinde bulur.

Şirket için hayati bir anlaşmanın eşiğine gelen Ferit, imkansız görünen bir şartın koşulmasıyla her şeyin bittiğini düşünür.

Fakat hiç beklemediği bir anda bir sürpriz yaşanır.