Yalı Çapkını 72. bölüm fragmanı çıktı mı? Orhan Öldü mü? Emre Altuğ diziden ayrıldı mı?

Yalı Çapkını 72. bölüm fragmanı izleyiciler tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. Yalı Çapkını'nın bu hafta ekrana gelen 71. bölümünde Babasından hiçbir zaman beklediği takdiri göremeyen Orhan bu duruma çok üzülürken, Ferit onun yanında olduğunu hissettirir. Dizinin final sahnesinde Orhan babası Halis Ağa'ya siper olur ve vurulur. Peki, Yalı Çapkını 72. bölüm fragmanı çıktı mı? Orhan Öldü mü? Emre Altuğ diziden ayrıldı mı?

Yalı Çapkını 72. bölüm fragmanı | Cuma akşamlarının başarılı dizisi Yalı Çapkını bu akşam 71. bölüm ile izleyici karşısına çıktı. Dizide bu hafta Hastalığından dolayı büyük bir bilinmezlik içinde olan Seyran, psikiyatristten yardım almaya karar verir. Büyük bir tuzağa doğru adım adım ilerleyen Orhan için tehlike çanları çalmaktadır. Dizinin son sahnesinde Orhan vurulur. Orhan Öldü mü? Emre Altuğ diziden ayrıldı mı? Yalı Çapkını 72. bölüm fragmanı çıktı mı?

YALI ÇAPKINI 72. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI?

Yalı Çapkını 72. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Yalı Çapkını fragmanları izlemek için tıklayın.

EMRE ALTUĞ DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; 2 sezondur Orhan Korhan karakterine hayat veren Emre Altuğ diziye veda edecek.

YALI ÇAPKINI 71. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gelen tehdit mesajıyla endişelenen Ferit, kimsenin zarar görmemesi için güvenlik önlemlerinin daha da artırılmasını ister. Asuman'ın Doruk'la olan uygunsuz görüntülerinin internete düşmesi aileyi sarsarken, Halis Ağa ortaya çıkan bu gerçeğe büyük tepki gösterir. Doruk'u bulmak için büyük bir mücadeleye girişen Ferit, ona bu yaptıklarının bedelini ödetmeye kararlıdır.

Evden kovulan İfakat, Halis Ağa'nın gözündeki yerini kazanabilmek için yeni bir planı devreye sokar. Sağlığıyla ilgili hiç beklemediği bir gelişmeyi öğrenen Seyran, yeni ve büyük kararlar almak için harekete geçer. Tehdit mesajının sahibine ulaşmaya çalışan Ferit, aradığı düşmanın çok yakınında olduğundan haberdar değildir.

Seyran hastalığından Ferit'in haberdar olmaması için yoğun çaba harcar. Kazım'a büyük bir öfke duyan Esme, sinirini Zerrin'den çıkarır. Fakat hiç beklemediği bir durumla karşı karşıya kalır.

Büyük bir endişeye kapılan Esme, Tayyar'dan yardım ister. Olan biteni öğrenen Seyran ve Suna annelerine destek olmaya çalışırlar.

Babasından hiçbir zaman beklediği takdiri göremeyen Orhan bu duruma çok üzülürken, Ferit onun yanında olduğunu hissettirir.

Yalı Çapkını 71. bölüm izle tek parça! Yalı Çapkını son bölüm izle full HD!

Hastalığından dolayı büyük bir bilinmezlik içinde olan Seyran, psikiyatristten yardım almaya karar verir. Büyük bir tuzağa doğru adım adım ilerleyen Orhan için tehlike çanları çalmaktadır.