Yalı Çapkını 71. bölüm izle tek parça! Yalı Çapkını son bölüm izle full HD!

Star TV'nin cuma dizisi Yalı Çapkını'nın geçtiğimiz hafta ekrana gelen 70. bölümüne; Suna'nın Seyran'ın hasta olduğunu öğrenmesi ve iki kardeş ağlarken Ferit'in odaya girmesi damga vurdu. Dizide hastalığından dolayı büyük bir bilinmezlik içinde olan Seyran, psikiyatristten yardım almaya karar verir. Büyük bir tuzağa doğru adım adım ilerleyen Orhan için tehlike çanları çalmaktadır...

Yalı Çapkını 71. bölüm bu akşam Star Tv ekranlarına geliyor. Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un paylaştığı dizide bu hafta Seyran hastalığından Ferit'in haberdar olmaması için yoğun çaba harcar. Kazım'a büyük bir öfke duyan Esme, sinirini Zerrin'den çıkarır. Fakat hiç beklemediği bir durumla karşı karşıya kalır...

YALI ÇAPKINI 71. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!

YALI ÇAPKINI 71. BÖLÜM ÖZETİ

Seyran hastalığından Ferit'in haberdar olmaması için yoğun çaba harcar. Kazım'a büyük bir öfke duyan Esme, sinirini Zerrin'den çıkarır. Fakat hiç beklemediği bir durumla karşı karşıya kalır.

Büyük bir endişeye kapılan Esme, Tayyar'dan yardım ister. Olan biteni öğrenen Seyran ve Suna annelerine destek olmaya çalışırlar.

Babasından hiçbir zaman beklediği takdiri göremeyen Orhan bu duruma çok üzülürken, Ferit onun yanında olduğunu hissettirir.

Hastalığından dolayı büyük bir bilinmezlik içinde olan Seyran, psikiyatristten yardım almaya karar verir. Büyük bir tuzağa doğru adım adım ilerleyen Orhan için tehlike çanları çalmaktadır.