Yalı Çapkını son bölüm izle full, tek parça! Yalı Çapkını 53. bölüm izle kesintisiz!

Merakla beklenen Yalı Çapkını 53. bölümü dün akşam Star Tv ekranlarında yayınlandı. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizide Seyran'ın canlı yayına çıkmasının yankıları sürüyor. Dedesinin intikamını almak için and içen Ferit, bir yandan yükselirken diğer yandan da iyice bataklığa sürükleniyor.

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Yalı Çapkını dün akşam yeni bölümü ile ekrana geldi. Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un paylaştığı Yalı Çapkını, cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Star TV'nin sevilen dizisine yeni bir oyuncu daha katıldı. Artık Ferit'in oyun kurucu olduğu dizide geçtiğimiz hafta eşine kurduğu kumpas olay olmuştu...

YALI ÇAPKINI BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLA!

Yalı Çapkını 54. bölüm fragmanı: Seyran, Ferit, Pelin üçgenine Nevra da eklendi!

YALI ÇAPKINI 53. BÖLÜMDE NELER OLUYOR? ÖZETİ:

Ferit'in kurduğu tuzağa düşen Seyran yaşananlara üzülüp öfkelense de kendi hayatı için aldığı kararların arkasında durması gerektiğini daha iyi fark eder. Halis Ağa ise soyadlarını temize çıkarmak için büyük bir adım atan Ferit ile gurur duyar.

Dedesinin desteğini yeniden kazanan Ferit kendi markasını oluşturmak için çalışmalara başlarken, hayal ettiklerine ulaşmak için sıra dışı bir hamle hazırlığına girişir. Fakat işler umduğundan daha farklı ilerler.

Kendi hayatı için çabalayan Seyran, gündem olan açıklamalardan dolayı tepkilerle karşılaşsa da, hiç beklemediği kişilerden gördüğü destekle mutlu olur.

Seyran'a yapılan haksızlıkların acısını ve bildiği gerçeklerin yükünü taşımakta zorlanan Şefika ise, Gülgün ve Seyran ile, Halis Ağa'ya dair şok etkisi yaratacak çok önemli gerçekleri paylaşır.

YALI ÇAPKINI 53. BÖLÜM GALERİSİ