Yalı Çapkını fragmanı izle: Yalı Çapkını 53. bölüm fragmanı çıktı!

Yalı Çapkını 53. bölüm fragmanı izleyiciler tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. Dizide bu hafta Seyran'ın televizyon programında anlattıkları büyük bir kaosa sebep oldu ve başta Ferit ile Suna olmak üzere herkesi yaraladı. Dizinin yeni bölümünü seyredenler haftaya ne olacağını öğrenmek istiyor. Peki, Yalı Çapkını 53. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Yalı Çapkını fragmanları yeni bölümler kadar büyük bir merakla takip ediliyor. Başrollerinde Afra Saraçoğlu; Mert Ramazan Demir; Çetin Tekindor'un yer aldığı dizide bu hafta Halis Ağa, Ferit'i yalıdan kovuyor. Seyran'la görüşen Ferit ona birlikte tasarladıkları yüzüğü parmağına taktı. Bu bölümü soluksuz izleyenler yeni bölüm fragmanı ile ilgili arama yapmaya başladı. Peki, Yalı Çapkını 53. bölüm fragmanı çıktı mı?

YALI ÇAPKINI 53. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI?

Yalı Çapkını 53. bölüm fragmanını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Yalı Çapkını fragmanları için tıklayın.

YALI ÇAPKINI BU HAFTA NELER OLDU?

Seyran'ın televizyon programında anlattıkları büyük bir kaosa sebep olur ve başta Ferit ile Suna olmak üzere herkesi yaralar.

Program Korhanlar için büyük bir tahribat yaratırken evin içindeki tartışmalar da büyür.

Yalı Çapkını 52. bölüm izle tek parça! Yalı Çapkını son bölüm izle kesintisiz!

Gülgün, Seyran'ın başına geleceklerden endişelenir ve onu yanına alır.

Şehmuz, Kazımları evinde misafir etmeye başlar. Suna, olanların ardından Seyran'la hesaplaşır.

Ferit de Gülgün'ün evine gelmek zorunda kalır. Ferit ve Seyran ayrılık konuşması yaparlar.

YALI ÇAPKINI KONUSU

Yalı Çapkını, Gaziantepli Korhan Ailesi'nin reisi Halis Ağa'nın el bebek gül bebek yetiştirilmiş torunu Ferit'in evlenmesine karar vermesiyle gelişecek olayları konu ediyor.

Yalı Çapkını, Gaziantepli Korhan Ailesi'nin reisi Halis Ağa'nın el bebek gül bebek yetiştirilmiş torunu Ferit'in evlenmesine karar vermesiyle gelişecek olayları konu ediyor. Ferit, sorumsuzluklarıyla ailesini en çok da dedesi Halis Ağa'yı fazlasıyla kızdırır. Ailesi Ferit'in Gaziantep'te uygun gördükleri bir kızla evlenmesine karar verir. Evlenmek istemeyen Ferit, dedesini dinlemek zorunda kalır. Aile Ferit'e uygun birini bulmak için evin en büyük gelini olan İfakat'ı görevlendirir. Suna adındaki genç bir kız, Korhan Ailesi'nin gelini olmaya uygun bulunur. Ancak isteme töreni sırasında yaşananlar hem Suna'yı hem de kardeşi Seyran'ı derinden etkiler.