Yalı Çapkını son bölüm izle kesintisiz! Yalı Çapkını 52. bölüm izle tek parça!

Yalı Çapkını 52. bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Seyran'ın canlı yayına çıkıp hem kendi babası Kazım hem de Korhan yalısında yaşananları anlatması gündem oldu. ''Seyran hem Kazım'a hem Korhan Ailesi'ne haddini bildirdi'' yorumları yapıldı. Dizide bu hafta ise program Korhanlar için büyük bir tahribat yaratırken evin içindeki tartışmalar da büyüyecek.

Cuma akşamları Star TV'de izleyici karşısına çıkan Yalı Çapkını'nın 22 Aralık'taki 51. bölümüne Seyran'ın yaptığı canlı yayın hamlesi damga vurdu. Dizinin bu hafta ekrana gelen böümünde Seyran'ın televizyon programında anlattıkları büyük bir kaosa sebep olacak ve başta Ferit ile Suna olmak üzere herkesi yaralayacak...

YALI ÇAPKINI 52. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!

Yalı Çapkını 53. bölüm fragmanı çıktı mı? Yalı Çapkını fragmanı izle!

YALI ÇAPKINI 52. BÖLÜM ÖZETİ

Seyran'ın televizyon programında anlattıkları büyük bir kaosa sebep olur ve başta Ferit ile Suna olmak üzere herkesi yaralar.

Program Korhanlar için büyük bir tahribat yaratırken evin içindeki tartışmalar da büyür. Gülgün, Seyran'ın başına geleceklerden endişelenir ve onu yanına alır.

Şehmuz, Kazımları evinde misafir etmeye başlar. Suna, olanların ardından Seyran'la hesaplaşır.

Ferit de Gülgün'ün evine gelmek zorunda kalır. Ferit ve Seyran ayrılık konuşması yaparlar.

YALI ÇAPKINI OYUNCULARI

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay,

Yönetmen

Burcu Alptekin

Yapım

OGM Pictures