Yalı Çapkını 52. bölüm fragmanı çıktı mı? Seyran programda ne anlattı, Korhan ailesine ne olacak?

Yalı Çapkını 52. bölüm fragmanı izleyiciler tarafından araştırılıyor. Cuma akşamlarının sevilen dizisi Yalı Çapkını'nda bu hafta Suna, Seyran'ı Kazım'ın kaçırdığını öğrenince Ferit'le beraber Seyran'ı bulmak için harekete geçti. Ancak ne Ferit ne de Suna istediği karşılığı bulamadı. Peki, Yalı Çapkını 52. bölüm fragmanı çıktı mı? Seyran programda ne anlattı, Korhan ailesine ne olacak?

Yalı Çapkını fragmanları yeni bölümler kadar yoğun ilgi görüyor. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizide geçtiğimiz hafta Ferit Seyran'dan boşanacağını söylemişti. Kazım ise kaldığı öğrenci evinden kızı Seyran'ı zorla kaçırmıştı. Dizide bu hafta Ferit, Seyran'ı Kazım'dan kaçırsa da barışmak yerine tekrar hesaplaştılar. Peki, Yalı Çapkını 52. bölüm fragmanı çıktı mı? Seyran programda ne anlattı, Korhan ailesine ne olacak?

Yalı Çapkını 51. bölüm izle tek parça! Yalı Çapkını son bölüm izle kesintisiz, full!

YALI ÇAPKINI 52. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI

Yalı Çapkını 52. bölüm fragmanı yayınlandı.


Yalı Çapkını fragmanları izlemek için tıklayın.

YALI ÇAPKINI BU HAFTA NELER OLDU?

Ferit, Kazım'ın Seyran'ı kaçırdığını öğrenince deliye dönse de evdekilere ayrılık kararının arkasında olduğunu söyler ama yine de gizlice Seyran'ın peşine düşmekte gecikmez.

Pelin, Sacide'nin her şeyi anlatmasından korkmaktadır. Suna, Seyran için endişelenince evde duramaz ve Ferit'le beraber Seyran'ı bulmak için harekete geçer. Kaya, İfakat'in Suna'ya Abidin'le ilgili söylediklerini duyar.

Kazım, Seyran'dan televizyona çıkıp Korhanlarla ilgili konuşmasını ister. Orhan ise Halis Ağa'yı ekarte etmek için İfakat'ten yardım ister. Ferit, Seyran'ı Kazım'dan kaçırmayı başarır ve ikisi tekrar hesaplaşırlar.