Yalı Çapkını son bölüm izle kesintisiz, full! Yalı Çapkını 51. bölüm izle tek parça!

Yalı Çapkını 51. bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Her cuma akşamı Star ekranlarına gelen ve hem aldığı reytinglerle adından söz ettiren hem de sosyal medyada büyük ilgi gören Yalı Çapkını'nda Kaya, İfakat'in Suna'ya Abidin'le ilgili söylediklerini duyar. Kazım, Seyran'dan televizyona çıkıp Korhanlarla ilgili konuşmasını ister.

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Yalı Çapkını'nda geçtiğimiz hafta yayınlanan 50. bölümüne; Ferit'in Seyran'dan boşanacağını söylemesi ve Kazım'ın Seyran'ı kaçırması damga vurdu. Dizide bu hafta Suna, Seyran için endişelenince evde duramaz ve Ferit'le beraber Seyran'ı bulmak için harekete geçer...

YALI ÇAPKINI 51. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!

YALI ÇAPKINI 51. BÖLÜM ÖZETİ

Ferit, Kazım'ın Seyran'ı kaçırdığını öğrenince deliye dönse de evdekilere ayrılık kararının arkasında olduğunu söyler ama yine de gizlice Seyran'ın peşine düşmekte gecikmez.

Yalı Çapkını 52. bölüm fragmanı çıktı mı? Seyran ve Ferit barışıyor mu?

Pelin, Sacide'nin her şeyi anlatmasından korkmaktadır. Suna, Seyran için endişelenince evde duramaz ve Ferit'le beraber Seyran'ı bulmak için harekete geçer. Kaya, İfakat'in Suna'ya Abidin'le ilgili söylediklerini duyar.

Kazım, Seyran'dan televizyona çıkıp Korhanlarla ilgili konuşmasını ister. Orhan ise Halis Ağa'yı ekarte etmek için İfakat'ten yardım ister. Ferit, Seyran'ı Kazım'dan kaçırmayı başarır ve ikisi tekrar hesaplaşırlar.

DİZİDE GEÇTİĞİMİZ HAFTA NE OLMUŞTU?

Halis'in Pelin'i eve getirmesi ve Ferit'in Pelin ile fotoğraflarının yayınlanması, Seyran'ı daha da çok kırar. Ferit ise iyice çıkışsız kalır. Suna, İfakat'in lafından çıkmazken; Kaya'yı da yönlendirmeye devam eder.

Gülgün'ün evi terk etme kararına sinirlenen Orhan, kendisinden beklenmeyecek bir hamle yapar. Nükhet, yaptığı açıklamayla hem Halis hem de Kaya'yı karşısına alır. Ece ve Nihan'ın Seyran'a koşulsuz desteği devam eder. Ferit ise çalışmaya karar verir ve çizimleri beğeni kazanır. Öte yandan Kazım, yeni planını uygulamaya koyar.