Ferit ve Seyran Pelin yüzünden yine ayrılacak mı? Gerçek hikaye nasıl? Yalı Çapkını 46. bölüm fragmanı çıktı mı?

Yalı Çapkını'nda bu akşam ekrana gelen bölüm sonrası fragman ile ilgili aramalar hız kazandı. Dizide bu hafta Seyran, fotoğrafların hesabını Ferit'e sorar. Ferit bu işin altında Pelin'in olduğundan şüphelenir ve öğrenmek için harekete geçer. Seyran ise Ferit'i Pelin'le görür. Peki, Ferit ve Seyran Pelin yüzünden yine ayrılacak mı? Gerçek hikaye nasıl?

Yalı Çapkını'nda dün akşam Seyran bir yandan Suna ve Kaya olayını çözmeye çalışır, diğer yandan da Ferit'in peşine düşer. Kapıdaki güvenliklerden birini ile Ferit'i takip ettiren Seyran gün sonunda Ferit'in Pelin'le görüştüğünü öğrenir. Peki, Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Yalı Çapkını 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YALI ÇAPKINI 46. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI?

Yalı Çapkını 46. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman çıktıktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir. Yalı Çapkını fragmanlarını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

YALI ÇAPKINI FRAGMANLARI İZLE!

GERÇEK HİKAYE NASIL?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir danışanının gerçek hikayesinden uyarlanan dizide gerçek hikaye etik kuralları çerçevesinde paylaşılmıyor. Ferit ve Seyran Pelin yüzünden yine ayrılıp ayrılmayacağı ise önümüzdeki bölümlerde belli olacak.

YALI ÇAPKINI 45. BÖLÜM ÖZETİ

Nükhet, kendisine yöneltilen suçlamalardan sıyrılmanın yolunu bulur ve beklenmedik bir hamle yaparak evi terk eder. Ferit ve Abidin, Taylan'ı markaj altında tutmaya devam ederler.

Yalı Çapkını 45. bölüm izle tek parça! Yalı Çapkını son bölüm izle kesintisiz, full!

Kazım ise Suna ve Kaya konusunda Halis Ağa dahil herkesi sıkıştırır. Halis Ağa, Kaya'nın da olumlu tavrı üzerine Suna ve Kaya'yı sözlendirmeye karar verir.

Seyran, fotoğrafların hesabını Ferit'e sorar. Ferit bu işin altında Pelin'in olduğundan şüphelenir ve öğrenmek için harekete geçer. Seyran, Suna ve Kaya olayını çözmeye çalışırken, Suna ile arasındaki ipler gerilir.

Pelin ve Pırıl fotoğraflarla ilgili planlarını ilerletirler. Şehmuz ise Pelin konusunda kontrolü iyice ele alır.