Ferit ve Seyran barışacak mı? Yalı Çapkını 42. bölüm fragmanı İZLE

Yalı Çapkını 42. bölüm fragmanı yoğun olarak araştırılmaya başlandı. Star Tv'nin başarılı dizisi Yalı Çapkını'nda bu akşam Seyran ve Ferit arasında nedeni üniversite olarak gözükse de Kaya yüzünden gergin anlar yaşandı. Dizinin son sahnesi yine dargın bitti. Peki, Kaya, Seyran ve Ferit'i ayıracak mı? Ferit ve Seyran 2. kez boşanacak mı? Gerçek hikaye nasıl?

Yalı Çapkını'nda bu hafta üniversite mevzusu işleniyor. Kaya'nın Seyran'a üniversite konusunda yardım etmesi Ferit'i çok sinirlendirir ve Seyran'la olan tartışması yalıya dönünce de bitmediği gibi olay farklı boyutlara erişiyor. Gün sonunda Ferit Kaya ile Seyran'ı yan yana okula girerken görüyor. Peki, Ferit ve Seyran 2. kez boşanacak mı? Gerçek hikaye nasıl?

Yalıda düşman, dışarda dost! Mert Ramazan Demir ve Taro Emir Tekin meğer can ciğer kuzu sarmasıymış

Yalı ÇAPKINI 42. FRAGMANI ÇIKTI MI?

Yalı Çapkını 42. bölüm fragmanını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Fragmanları izlemek için tıklayın.

FERİT VE SEYRAN 2. KEZ BOŞANACAK MI?

Kaya'nın Seyran'a üniversite konusunda yardım etmesi Ferit'i çok sinirlendirir ve Seyran'la olan tartışması yalıya dönünce de bitmez. Kazım Ağa çocuk kararını desteklerken; evdekiler de Seyran'ın okumasını desteklemektedir. Seyran, üniversiteye gitme konusundaki kararını akşam yemeğinde açıklar. Ferit Seyran'a okul sürprizi hazırlığı yaparken birden karşısında Kaya ile Seyran'ı yan yana okula girerken görür.

Kaya'nın Seyran ve Ferit'in arasını açmak istemesi artık aşikardır. Ancak ne kadar başarılı olacağı, konunun tekrar ayrılığa gelip gelmeyeceği, gerçek hikayenin nasıl olduğu bilinmiyor.

YALI ÇAPKINI'NDA KİM KİMDİR? GERÇEK HİKAYE NASIL?

Seyran Kimdir? Afra Saraçoğlu: Kazım ve Esme'nin küçük kızı. Ablası gibi Antep'in parmakla gösterilen genç kızlarındandır. En az ablası kadar güzel ve eğitimlidir. Okuyup kendi ayakları üzerinde durmanın hayalini kurar. Merhametli, sevgi dolu ama yeri geldiğinde de hırçınlaşabilen bir kızdır. İnatçılığı ve azmiyle kendi hayatının kontrolünü eline almak için mücadele etmekten asla vazgeçmez.

Ferit Kimdir?- Mert Ramazan Demir: Halis Ağa'nın torunu, Orhan ve Gülgün'ün küçük oğlu. Ferit şeker hastasıdır. Hem hastalığı hem evin küçük oğlu olması sebebiyle daha çocukluktan itibaren fazlaca şımartılmış ve çoğu isteğine evet denilmiştir. Üniversiteyi yurt dışında okuması sebebiyle de ailenin kurallarını çok fazla içselleştirememiştir. Bu kurallarla çatışma halindedir. Yakışıklı, uçarı, deli dolu, eğlenceli ve çapkındır fakat henüz hiç aşık olmamıştır.

Kaya Kimdir? -Taro Emir Tekin: Halis Ağa'nın Londra'da yaşayan kızı Nükhet'in oğlu olan Kaya'dır. Kaya'nın anneannesi ile Ferit'in anneannesi aynı değildir. Halis Ağa'nın Ferit'in anneannesi ile evlenmesi ve onunla yaşaması neticesinde kızı Nükhet ve torunu Kaya ile arası açıktır. Yıllardır birbirlerini görmemişlerdir. Ta ki Halis Ağa'nın kızı ve torununu Seyran ve Ferit'in 2. kez evlenmesine kadar. Kaya'nın eve gelmesi tüm dengeleri değiştirir. En başta Seyran ve Ferit'in kavgalar yaşamasına neden olur.

Halis Ağa - Çetin Tekindor: Korhan ailesinin reisi. Ferit'in dedesi. Ülkenin en iyi sadekar ustalarından biriyken, yaşlılığın getirdiği hastalıklar sebebiyle geriye çekilmiş ve işleri oğlu Orhan'a devretmiştir. Yine de hala tüm önemli kararları Halis Ağa vermektedir. Otoriter, kuralcı, sert mizaçlı bir adamdır. Bir taraftan odasında mücevher işlemeye çalışarak kendi bedenine meydan okurken, tuttuğu günlüklerle de yaşadığı iç hesaplaşmaları ortaya serer.

Yalı Çapkını 41. Bölüm İZLE (Yalı Çapkını son bölüm izle full, tek parça) Ferit'e Seyran ve Kaya şoku!

Hattuç - Şerif Sezer: Kazım'ın halasıdır. Esme, Suna ve Seyran da ona hala diye hitap ederler. Otorite sahibi, sert mizaçlı bir kadındır. Zamanında Antep'in parmakla gösterilen kızlarından biriyken babası onu kimseyle evlendirmemiştir. Babası ölene kadar hem psikolojik hem fiziksel şiddete uğramış ve bu şiddeti içselleştirmiştir. O yüzden Kazım'ın kızlarına karşı sert tavırlarını destekler.

Suna - Beril Pozam: Kazım ve Esme'nin büyük kızı. Antep'in parmakla gösterilen genç kızlarındandır. Hem çevreye göre daha eğitimli, hem de güzeldir. Hayali, mutlu bir yuva kurup yaşadığı konaktan kurtulabilmektir. Kardeşini ve annesini çok sever. İkisi için de her şeyi göze alabilecek yapıdadır.