Yalı Çapkını 25. bölüm fragmanı çıktı mı? Yalı Çapkını Seyran ve Ferit ayrılıyor mu?

Yalı Çapkını 25. bölüm fragmanı izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Yalı Çapkını'nda işler yine iyice çığırından çıkıyor. Tam Pelin, Seyran ve Ferit'in arasından çıkacak diye beklerken annesinin gelmesi ve Korhanları tehdit etmesi dengeleri değiştiriyor. Olanların farkına varan Seyran ise bu hafta yüzüğünü çıkarıp Ferit'e veriyor.

Yalı Çapkını 24. bölümü dün akşam izleyici karşısına çıktı. Dizide geçtiğimiz hafta Seyran'ın kendisi hakkında Suna'ya söylediklerini duyan Ferit ise Seyran'ın güvenini hiçbir zaman kazanamayacağını anlayınca ona boşanmayı önermişti. Bu hafta ise Pelin'in annesinin yaptığı hamleden sonra Seyran yüzüğünü çıkarıp Ferit'e verdi. Peki, Yalı Çapkını Seyran ve Ferit ayrılıyor mu? Yalı Çapkını 25. bölüm fragmanı çıktı mı?

Yalı Çapkını 24. bölüm izle full! Yalı Çapkını son bölüm izle kesintisiz, tek parça!

YALI ÇAPKINI 25. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI?

Yalı Çapkını 25. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölümün ardından yayınlanacak fragmanı aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Yalı Çapkını Fragmanları izlemek için tıkla!

YALI ÇAPKINI'NDA BU HAFTA NELER OLUYOR?

Asuman ve Fuat evlatlık alma konusunu Orhan, Gülgün ve İfakat'e açar ancak beklemedikleri bir cevap alırlar.

Seyran, Ferit'le arayı düzeltmek için bir karar vermiştir ancak ikisini yeni bir sınav beklemektedir.

Ferit ve Gülgün; Zerrin'in talepleri karşısında hem şaşırır hem de tedirgin olurlar.

Zerrin'le ilgili Pelin'e hesap soran Ferit ise Pelin'den ummadığı bir tepki görür.

Gülgün'le Ferit'in konuşmasına kulak misafiri olan Seyran, yüzüğünü çıkarıp "Bağ evinde sormuştun ya. Cevabını aldın bence" diyor.