Yalı Çapkını 24. bölüm 2. fragmanı: Pelin hamile mi, gerçek hikaye nasıl? Ferit, Seyran'dan boşanacak mı?

Cuma akşamlarının reytinglerde zirveden düşmeyen dizisi Yalı Çapkını'nda olaylar karmakarışık bir hal alıyor. Pelin'in annesinin diziye katılması ile tam Seyran'la arayı düzeltme arifesinde olan Ferit yine köşeye sıkışacak. Peki, Ferit, Seyran'dan boşanacak mı? Pelin hamile mi, gerçek hikaye nasıl?

Yalı Çapkını 24. bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümde izleyicileri kah güldüren kah üzen bölüm sonrası bu hafta neler yaşanacağı merak konusu oldu. Pelin'in annesi Zerrin Ferit ile görüşmek istemiş ama görüşememişti. Bu hafta ekrana gelecek bölümde ise Ferit'i boşanması için zorlayacak. Peki, Ferit, Seyran'dan boşanacak mı? Pelin hamile mi, gerçek hikaye nasıl?

FERİT, SEYRAN'DAN BOŞANACAK MI?

Holdinge giden Zerrin, önce Halis Ağa ile konuşacak. Nükhet isimli birinden bahsedecek. Ardından Ferit ile karşı karşıya gelecek Zerrin kızının ancak Seyran'dan boşanması halinde mutlu olacağını söyleyecek. Ardından yalıya giden Zerrin, Gülgün'e de oğlunun boşanıp Pelin'le evleneceğini söyleyecek. Tüm bunlar olurken Seyran ise Ferit'e sürpriz hazırlığı içine girecek. Ferit'i arayarak "Hazırım" diyecek. Ferit ise fena halde köşeye sıkışacak.

GERÇEK HİKAYE NASIL?

Dizide, sorumsuzluklarıyla ailesini en çok da dedesi Halis Ağa'yı kızdıran Ferit'in Gaziantep'ten uygun görülecek bir kızla evlendirilmesi sonrası yaşananlar anlatılıyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir danışanının hikayesinden esinlenilerek hazırlanan dizide Ferit'in boşanıp boşanmayacağı merakla beklenirken, gerçek hayat hikayesinde neler olduğu ise etik kuralları çerçevesinde paylaşılmıyor.


FRAGMANA GELEN O YORUMLAR

Tam Ferit ile Seyran yavaş yavaş mutlu oluyor diyorum senarist hevesimi kursağımda bırakmayı başarıyor.

Pelinin annesi o kadar öz güvenli olmasi korkutuyor beni korkuyorum pelin hamile olacaq yoksa onun annesi kim ki onlara boşansin diye şart koşuyor


Artık psikoloğa Feritle Seyran değil ben gidicem, bu nasıl hayat. İzlerken delirdim

Pelinin de annesi kendisi gibi yüzsüzmüş bi çıkamadılar diziden. Çoğalıp geri dönüyorlar be

Sadece annesi eksikti hem kızı hem de annesi beni şimdiden hasta ediyor. Umarım Ferit hayatında en az bir kere doğru karar verir. Ufff Ah Ferit Ah

Seyfer mutlu olsun artık yeter

Lütfen boşanmasınlarrr

Pelinin gitmesini beklerken pelinin annesi gelmesi şoku

1 bölüm sevindirip 10 bölüm ağlatan senarist sana da selam olsun

Tam mutlu olacaklarken pelinin gıcık annesi ortaya çıktı kızına sahip çıkmalı asıl