Yalan dizisi ne zaman başlayacak? Aslıhan Güner'in yeni dizisi Yalan 1. bölüm fragmanı yayında!

Ekrana gelen ilk tanıtım filmi ile dikkatleri üzerine çeken dizisi Yalan'ın 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Aslıhan Güner ve Feyyaz Duman'ın paylaştığı dizi yaptığı bir hata yüzünden yıllarca mahkum edilen Melike'ye söylenen ve hayatına mal olan bir yalanı konu ediniyor...

Kanal D'nin yepyeni dizisi Yalan'ın 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Süreç Film imzalı Yalan dizisinin yönetmen koltuğuna Hakan İnan otururken; dizinin senaryosunu Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu kaleme alıyor. Seyirci karşısına çıkmak için gün sayan Yalan'ın kadrosunda Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Eylül Tumbar, Serra Pirinç yer alıyor.

YALAN DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yalan dizisi 1. bölüm tarihi belli oldu. Yalan dizisi 27 Mayıs Pazartesi günü başlıyor.

Yalan Fragmanı yayınlandı! Yalan yakında Kanal D'de başlıyor!

YALAN DİZİSİ KONUSU NE?

Dizi, yaptığı bir hata yüzünden yıllarca mahkum edilen Melike'ye söylenen ve hayatına mal olan bir yalanı konu ediniyor.

Dizi, hapisten çıktığında büyük bir yalanla karşılaşan Melike'nin hikayesini ve bu yalandan kurtulma serüvenini anlatıyor.

Yalan'ın ilk tanıtım filmi görücüye çıktı. "Abla, Hazal sana emanet." cümlesi ile başlayan tanıtıma, Aslıhan Güner'in hayat verdiği Melike karakterinin tutuklanarak cezaevine girmesi ile başlayan dramatik sahneler damga vurdu. Yıllar sonra cezaevinden çıkarak kızına kavuşan Melike'nin aslında bir yalanın içinde olduğuna dair ipuçlarının da ekrana geldiği tanıtım güçlü oyuncu kadrosu ile de dikkat çekti.

YALAN DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Eylül Tumbar, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören ve Zeynep Eronat Yalan dizisinde rol alacak.