Yalan dizisi 6. bölüm izle! Yalan 6. bölüm full izle (son bölüm) tek parça!

Kanal D'de yayınlanan Yalan dizisi 6. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde; Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Özge Borak'ın yer aldığı dizinin enkara gelen son bölümünde Berrin ve Melike arasında yaşanan itiş kakış sonunda biri bıçaklanır! Kim bıçaklandı? Yalan dizisinin 6. bölümünü izleme linki ve yeni bölümde yaşananlar haberimizde yer alıyor. İşte Yalan 6. bölüm full izleme bağlantısı...

Yalan dizisi 6. bölümüyle ekrana geldi. Kanal D'nin yeni dizisi Yalan'ın son bölümünde; Berrin gerçekleri Melike'ye anlatıyor. Hayatının bir yalan üzerine kurulu olduğunu anlayan Melike adeta yıkılıyor. Peki, Melike ile Duru anne-kız ilişkisini yaşayabilecek mi? Kanal D'nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği dizisi Yalan 6. bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Yalan 6. bölüm full izle (son bölüm) tek parça!

YALAN 6. BÖLÜM İZLE

"Yalan" yeni bölümüyle 8 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

YALAN DİZİSİ 6. BÖLÜM I FULL BÖLÜM (YOUTUBE)

Başrollerinde; Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi tecrübeli isimlerin kadrosunda yer aldığı Yalan'ın yönetmen koltuğunda Hakan İnan otururken; dizinin senaryosunu ise Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu kaleme alıyor.

YALAN 6. BÖLÜM ÖZETİ

Kanal D'nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği dizisi Yalan yeni bölümü ile ekrana geliyor. Yıllar sonra cezaevinden çıkan Melike'nin içine düştüğü yalanlar örgüsünden kurtulma hikayesini ekrana taşıyan dizinin yeni bölümünün özeti şöyle;

Peşinden koştuğu gerçeğe ulaşmak Melike'ye mutluluk getirmez. Berrin'le de, Hülya'yla da hesaplaşır. Ama Duru'ya gerçekleri anlatmak kolay değildir. Duru da Tunç'la konuşup, Kerim'e karşı olan duygularıyla yüzleşmeye hazırlanır. Kerim ve Hazal'ın hayatındaki beklenmedik gelişme Duru'nun duygularını alt üst eder.

Yalan 6. bölümde Melike'nin kızını sattıklarını öğrenmesiyle zor durumda kalan Hülya ve Cengiz esas büyük sırlarının ortaya çıkması korkusuyla kaçmayı planlarken, Haluk'un onlar için bambaşka planları vardır. Hazal anne babası hakkındaki en karanlık gerçeği öğrenince hayatının şokunu yaşar.

Melike, Berrin'in tüm engellerine rağmen Duru'ya gerçeği söyleyip, yavrusunu bağrına basmak ister. Ancak kader öyle bir oyun oynar ki, Melike ikinci defa akıl almaz bir felaketin tam ortasında kalacaktır.

KİM BIÇAKLANDI?

Yalan dizisinin son bölümünde; Melike, Hülya'nın kızını para karşılığında sattığını öğrenince çılgına döner. Berrin, Duru'yu İspanya'ya kaçırmayı düşünür. Melike bir kez daha kızını kaybetmek istemediği için Berrin'i, Duru'ya gerçekleri anlatmakla tehdit eder. Berrin ve Melike arasında itiş kakış yaşanır ve biri bıçaklanır!

BERRİN GERÇEKLERİ İTİRAF EDİYOR!

Mezar başında Berrin'i gören Melike, sorduğu sorularla onu zor durumda bırakıyor. Berrin daha fazla dayanamıyor ve gerçekleri Melike'ye anlatıyor. Hayatının bir yalan üzerine kurulu olduğunu anlayan Melike adeta yıkılıyor. Peki, Melike ile Duru yıllar sonra anne-kız ilişkisini yaşayabilecek mi?