Yabani son bölüm 42. bölüm full izle! Yabani 42. bölüm izle tek parça!

Yabani, 42. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp'in yapımcılığını üstlendiği dizinin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Yurdaer Okur ve Dolunay Soysert yer alıyor. Yabani dizisinin son bölümünde Yaman aslında Derin'in yardımıyla son anda Handelerin oyununu bozmuştur ama artık vaktinin daraldığını biliyordur. İşte kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için Yabani son bölüm 42. Bölüm full izleme bağlantısı

Yabani 42. Bölüm izleyicisiyle buluştu. NOW Tv'de ekrana gelen dizinin yeni bölümünde Yaman, Handeleri suçlayacak ipuçlarına hızlıca ulaşmak zorundadır fakat ulaştığı şeyler onun için de şok etkisi yaratır. Yabani 42. bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. İşte Yabani son bölüm 42. bölüm full izleme bağlantısı

YABANİ 42. BÖLÜM FULL İZLE TEK PARÇA!

Yabani 42. bölümüyle 19 Ekim Cumartesi saat 20.00'de NOW'da!

Dram türündeki Yabani dizisinin yönetmenliğini M. Çağatay Tosun üstlenirken, Senaryosunu Hilal Yıldız kaleme alıyor.

YABANİ 43. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Yapımını NTC Medya'nın, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği dizi "Yabani", Köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen bir çocuğun, yıllar sonra evine dönmesi ile kendini yeniden var etme mücadelesini anlatan dizi, etkileyici hikayesiyle izleyiciye "Kan bağı mı yoksa can bağı mı?" diye sorgulatacak.

YABANİ 42. BÖLÜM ÖZETİ

Yaman aslında Derin'in yardımıyla son anda Handelerin oyununu bozmuştur ama artık vaktinin daraldığını biliyordur. Handeleri suçlayacak ipuçlarına hızlıca ulaşmak zorundadır fakat ulaştığı şeyler onun için de şok etkisi yaratır.

Alaz da bu sırada aslında en büyük kötülüğü yaptığının henüz idrakinde değildir. Onun tek derdi sevdiği kadını mutlu etmektir ve önünü arkasını düşünmeden hareket etmiştir. Ama öyle umduğu gibi de ilerlemez süreç. Daha sınavının başındadır ve gittikçe daha da zorlaşacaktır her şey.

Asi'nin ailesinin ve onları yönlendiren asıl kötülerin neler yapabileceği konusu Neslihan'ı korkuttuğu kadar Yaman'ı da endişelendirir.

Alaz ve Asi'nin dik başlılığına rağmen Yaman kardeşlerini bu insanlardan korumak zorundadır. Ama karşısındaki kalabalık ve gözü karalık Yaman'ı bile korkutur. Kendi canı için değil Asi ve Alaz'ın canı için endişelidir artık.