Yabani dizisi ne zaman başlıyor? 2024 Yabani yeni sezon tarihi belli oldu!

Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği Yabani dizisinin yeni sezon tarihi, yaz tatilinin sonlarına gelinmesiyle birlikte merak edilen konular arasında yer aldı. Çarpıcı hikayesi ve başarılı kadrosuyla salı günlerinin vazgeçilmezi olan dizide Köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen bir çocuğun, yıllar sonra evine dönmesi ile kendini yeniden var etme mücadelesini anlatıyor. Peki Yabani yeni sezon ne zaman başlıyor? NOW Tv Yabani dizisi yeni sezon tarihi belli mi? İşte detaylar...

Yabani yeni sezon için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. NOW TV'nin sevilen dizisi Yabani dizisinin sezon finalinde Serhan, bir oğlu daha olduğunu öğrenmişti. Rüya, Alaz ve Çağla'nın kardeşi olan bu çocuğun kendisi gibi ailesiz büyümesini istemeyen Yaman ise ona sahip çıkmaya karar vermişti. Yabani dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu. Buna göre Yabani 2. sezon ne zaman başlıyor? İşte ilk bölüm tarihi

Yabani 2. sezon fragmanı yayınlandı! Yabani dizisi ne zaman başlıyor? İşte yeni sezondan ilk tanıtım

YABANİ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği sevilen dizi Yabani'nin yeni sezon tarihi, dizinin takipçileri tarafından merak ediliyor.

Now'da sevenleriyle buluşan dizi 36. bölümüyle sezon finali yaparak izleyicisine kısa bir süreliğine veda etmişti.

Yabani dizisinin ne zaman başlayacağı izleyiciler tarafından büyük merak konusu olmuştu. Dizinin çekimleri 20 Ağustos'ta başlayacak.

Cumartesi günleri yayınlanan Yabani'nin yeni sezonundan ilk bölümün 7 Eylül Cumartesi günü izleyicisi ile buluşması bekleniyor.

YABANİ DİZİSİNE 5 YENİ OYUNCU DAHİL OLUYOR!

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yekta Torun'un kaleme alacağı ve Filiz Adıgüzel'in yöneteceği ses getiren dizi Yabani'ye yeni sezonda 5 yeni oyuncu katılacak.

Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın ve Şebnem Hassanisoughi'nin başrollerinde yer aldığı, oyuncu kadrosunda Serdar Orçin, Ayşegül Ünsal, Sezer Arıçay, Rojbin Erden, Seray Özkan, Sarp İkiler, Güray Görkem, Aleyna Al gibi başarılı isimlerin bulunduğu Yabani'nin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken, senaryosunu Hilal Yıldız kaleme alıyor.