Yabani 6. Bölüm full izle tek parça! Yabani dizisi 6 bölüm izle!

Yabani dizisi 6. Bölümüyle izleyici karşısına çıktı. FOX Tv'de ekrana gelen dizide, köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen bir çocuğun, yıllar sonra evine dönmesi ile kendini yeniden var etme mücadelesi anlatılıyor. Yeni bölüme Yaman'ın annesine, ''Bir baba evladına bunu neden yapar?'' sorusu damga vururken, Neslihan'ın Yaman Ali'ye yazdığı mektupta ''Serhan senin baban değil'' sözleri izleyiciyi şaşırttı. Yabani 6. Bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. İşte Yabani 6. Bölüm Full İzleme FOX TV linki ve bölüm özeti

FOX TV'nin yeni dizisi Yabani, 6. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp'in yapımcılığını üstlendiği dizinin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur ve Dolunay Soysert yer alıyor. İşte kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için Yabani 6. Bölüm izleme bağlantısı ve yani bölüm özeti haberimizde yer alıyor. Yabani dizisi 6. bölüm izle!

YABANİ 6. BÖLÜM İZLE

Yabani yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00'de!

Dram türündeki Yabani dizisinin yönetmenliğini M. Çağatay Tosun üstlenirken, Senaryosunu Hilal Yıldız kaleme alıyor.

YABANİ 7. BÖLÜM 1. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Yapımını NTC Medya'nın, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, yeni dizi "Yabani", Köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen bir çocuğun, yıllar sonra evine dönmesi ile kendini yeniden var etme mücadelesini anlatan dizi, etkileyici hikayesiyle izleyiciye "Kan bağı mı yoksa can bağı mı?" diye sorgulatacak.

YABANİ 6. BÖLÜM ÖZETİ

Dizinin ekrana gelen son bölümünde Yaman, onu bebekken babasının kaçırttığını öğrenmişti. Yabani yeni bölümde ise Yaman, kayıplara karışan Serhan'ı bulup hesap sormak isterken; Acı gerçekle karşı karşıyadır.

Yaman İlker'in işbirlikçisinin babası olduğundan artık emindir. Ancak Neslihan'ı oğlunu kaçırtanın kocası olduğuna inandırmak hiç de kolay olmayacaktır.

Cesur ve Asi'nin yardımıyla babasının ipliğini pazara çıkarmak için bir plan kuran Yaman başarılı olur. Artık Neslihan ne kadar zor olsa de gerçekle yüzleşmek zorundadır. "Bir baba oğluna bunu neden yapar?" sorusunun cevabını bulmuştur çünkü.

Yolun sonuna geldiğini anlayan Serhan kaçar. Alaz ve Yaman Serhan'ı bulmak için çıktıkları yolda kesişirler. Ancak biri babasını kurtarmak, diğeri ise hesap kesme derdindedir.

İki kardeş Serhan'ı saklandığı yerde bulduğunda karşılaştıkları gerçek Soysalan ailesinde bütün dengeleri tekrar değiştirecektir.

FOX TV'de ekrana gelen dizinin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani ve Osman Alkaş yer alırken dizide ayrıca; Şebnem Hassanisoughi Bilgiç, Ayşegül Ünsal, Sezer Arıçay, Birgül Ulusoy, Rojbin Erden, Seray Özkan, Selim Can Yalçın, Ramiz Mullamusa, Güray Görkem, Bartu Dilmen, Aleyna Al, Aşkın Şenol gibi başarılı isimler de rol alıyor.