Yabani 40. bölüm izle tek parça! Yabani son bölüm izle kesintisiz, full HD!

NOW'ın yapımını NTC Medya, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği Yabani dizisi bu akşam 40. bölümü ile ekrana geliyor. Halit Özgür Sarı, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın, İlayda Akdoğan, Nergis Öztürk'ün başrollerinde yer aldığı dizide Yaman'ın Serhan'la olan iş birliği hızla ilerliyordur. Yaman yeni planlarla Hande ve İskender'i zıvanadan çıkarıyordur...

Yabani 40. bölüm bu akşam ekrana geliyor. Now Tv ekranlarınd yayınlanan dizide bu hafta Yaman'ın Serhan'la olan iş birliği hızla ilerliyordur. Yaman yeni planlarla Hande ve İskender'i zıvanadan çıkarıyordur. Her şey yolundadır şimdilik ama Alaz ve Asi'nin ne durumda olduğundan habersizdir.

YABANİ 40. BÖLÜM İZLE!

YABANİ 40. BÖLÜM ÖZETİ

Yaman'ın Serhan'la olan iş birliği hızla ilerliyordur. Yaman yeni planlarla Hande ve İskender'i zıvanadan çıkarıyordur. Her şey yolundadır şimdilik ama Alaz ve Asi'nin ne durumda olduğundan habersizdir.

Alaz'ın ve Adem'in tutsaklığının sonu ölümle sonuçlanacaktır. Asi onları kurtarmak için çırpınsa da Alaz, Asi'yi ve kızını kurtarmadan durmayacaktır. Kaçması için, canının bağışlanması için verilen şansı elinin tersiyle iter ve bu sonucu ağır olur. Asi'nin de artık tehlikededir. Sona gelmiştir Alaz ve Asi...

Neslihan da Çağla'nın peşindedir. Kızının başında bir dert olduğunu biliyordur ve yanılmaz da ama asla aklının ucunundan geçmeyecek bir olaya şahit olur. Gördüğü manzara karşısında delirir.

Yaman hem planları doğrultusunda ilerliyordur hem de ailesini bir arada tutmak için uğraşıyordur.