Yabani 39. bölüm full izle tek parça! NOW TV Yabani dizi 39. bölüm izle (son bölüm)

Yabani 39. Bölüm izleyicisiyle buluştu. NOW Tv'de ekrana gelen dizinin yeni bölümünde Rüya'nın dosyası kapanır ama Yaman için her şeyden daha yeni başlıyordur. Kartlar elindedir ve dağıtan da kendisidir. Yaman, Rüya'nın ölümünün arkasındaki sırrı çözebilecek mi? Yabani 39. Bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. İşte Yabani 39. bölüm full izle tek parça NOW TV bağlantısı ve son bölüm özeti

NOW TV'nin sevilen dizisi Yabani, 39. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp'in yapımcılığını üstlendiği dizinin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Yurdaer Okur ve Dolunay Soysert yer alıyor. Yabani 39. bölümde Alaz ve Asi cephesinde tüm sırlar ortaya çıkar ancak hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Asıl büyük sır ikisinin de hayatını alt üst edecektir. İşte kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için Yabani dizi 39. Bölüm full izleme bağlantısı ve son bölüm özeti.

YABANİ 39. BÖLÜM FULL İZLE TEK PARÇA!

Yabani 39. bölümüyle 28 Eylül Cumartesi saat 20.00'de NOW'da!

Dram türündeki Yabani dizisinin yönetmenliğini M. Çağatay Tosun üstlenirken, Senaryosunu Hilal Yıldız kaleme alıyor.

YABANİ 40. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Yapımını NTC Medya'nın, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği dizi "Yabani", Köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen bir çocuğun, yıllar sonra evine dönmesi ile kendini yeniden var etme mücadelesini anlatan dizi, etkileyici hikayesiyle izleyiciye "Kan bağı mı yoksa can bağı mı?" diye sorgulatacak.

YABANİ 39. BÖLÜM ÖZETİ

Yabani dizisinin 39. bölümünde Rüya'nın dosyası kapanır ama Yaman için her şeyden daha yeni başlıyordur. Büyük bir oyunun kurucusudur artık. Tek ihtiyacı olan yeni bir müttefiktir. Bunu da akılcı bir yolla sağlar. Kartlar elindedir ve dağıtan da kendisidir.

Alaz ve Asi cephesinde ise tüm sırlar ortaya çıkar ancak hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Asıl büyük sır ikisinin de hayatını alt üst edecektir.

Yabani yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00'de!