Yabani 2. sezon fragmanı yayınlandı! Yabani dizisi ne zaman başlıyor? İşte yeni sezondan ilk tanıtım

Yabani dizisinin 2. sezonundan ilk tanıtım yayınlandı. Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği Yabani dizisinin yeni sezon tarihi, tanıtımın yayınlanmasıyla birlikte merak edilen konular arasında yer aldı. Yabani yeni sezon fragmanında Rüya'nın mezar taşı görülüyor. Bu görüntü ''Rüya ölüyor mu?'' sorusunu beraberinde getiriyor. Peki Yabani dizisi ne zaman başlıyor? İşte Yabani 2. sezon fragmanı

Yabani 2. sezon fragmanı yayınlandı. NOW TV'nin sevilen dizisi Yabani'nin yeni sezondan ilk tanıtımında Yaman'ın "Ben, kalbimin yarısını toprağa kendi ellerimle koyarken, diğer yarısının da yanına gömüleceğini bilmiyordum." sözleri damga vurdu. Yayınlanan fragman, yeni sezona dair heyecanı doruğa çıkardı. Peki Yabani ne zaman başlıyor? İşte Yabani 2. sezon fragmanı ve yeni sezon tarihi

YABANİ 2. SEZON FRAGMANI

Çarpıcı hikayesi ve başarılı kadrosuyla salı günlerinin vazgeçilmezi olan dizide Köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen bir çocuğun, yıllar sonra evine dönmesi ile kendini yeniden var etme mücadelesini anlatıyor.

YABANİ 2. SEZONDA NELER YAŞANACAK?

Yaban'nin yeni sezondan ilk tanıtımında Yaman'ın "Utana sıkıla mutlu olurduk eskiden. Oy sa şimdi ulu orta kahkahalarımız inletiyor her yeri. Çünkü artık tamamdık. Birbirimizle tamamlandık. Tüm ailem, sevdiklerim, birbirini sevenler... "Asla yıkılmaz" dediğimiz o çatı altındaydık. Ya da biz öyle sanıyorduk. Çok sevince mi kaybediyordu insan, yoksa kaybedince mi çok seviyordu? Nefret mi daha güçlü bir duygu_ Yoksa sevgi mi? Cevapları aramaktan vazgeçtim. Çünkü ben, kalbimin yarısını toprağa kendi ellerimle koyarken, diğer yarısının da yanına gömüleceğini bilmiyordum.

Burası çok sevenlerin, sevip de kavuşamayanların yeri. Burası ölümsüz aşıkların ebedi mekanı. Ve yine burası bize bu acıları yaşatanların son durağı..." sözleri damga vurdu.

YABANİ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Now'da sevenleriyle buluşan dizi 36. bölümüyle sezon finali yaparak izleyicisine kısa bir süreliğine veda etmişti.

Yabani dizisinin ne zaman başlayacağı izleyiciler tarafından büyük merak konusu olmuştu. Dizinin çekimleri 20 Ağustos'ta başlayacak.

Cumartesi günleri yayınlanan Yabani'nin yeni sezonundan ilk bölümün 7 Eylül Cumartesi günü izleyicisi ile buluşması bekleniyor.