Yaban Çiçekleri dizisinin oyuncuları ve konusu! Yaban Çiçekleri oyuncuları kimlerdir?

Yaban Çiçekleri oyuncuları, dizinin ilk bölümünün ekrana gelmesiyle birlikte merak edildi. Yapımını O3 Medya'nın üstlendiği, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay'ın yaptığı, Yaban Çiçekleri'nin konusu ve oyuncu kadrosu açıklandı. Yönetmen koltuğunda ise Aydın Bulut'un oturduğu dizide birbirinden değerli oyuncular yer alıyor. İşte Yaban Çiçekleri dizisinin oyuncuları ve konusu

ATV'nin yeni dizisi Yaban Çiçekleri ilk bölümüyle ekrana geldi. Yapımını O3 Medya'nın üstlendiği dizinin başrollerini Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora paylaşıyor. Peki, Yaban Çiçekleri oyuncuları kimlerdir? İşte Yaban Çiçekleri dizisinin oyuncuları ve konusu ile ilgili detaylar...

YABAN ÇİÇEKLERİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yaban Çiçekleri dizisi oyuncu kadrosunda; Akın Akınözü, Aslıhan Malbora, Büşra Pekin, Serhat Teoman, Halil Babür, Bige Önal ve Tilbe Saran ve Arif Pişkin gibi birbirinden değerli isimler yer alırken yönetmen koltuğunda ise Aydın Bulut'un oturuyor.

YABAN ÇİÇEKLERİ KONUSU NEDİR?

Yaban Çiçekleri, acı bir kaybın yıllar sonra bir araya getirdiği Kılıç (Akın Akınözü) ve Ela'nın (Aslıhan Malbora) yeniden kendilerinden saklanan gerçeklere, aileleri arasındaki engellere rağmen aşklarına sahip çıkma mücadelesini anlatıyor.

Beklenmedik bir olayla yolları tekrar kesişen eski aşıklar Kılıç ve Ela, tüm yaşananların gölgesinde temiz bir sayfa açabilecek mi?

YABAN ÇİÇEKLERİ OYUNCU KADROSU

Akın Akınözü-Kılıç Tütüncü

Kılıç; kasabasında güçlü ve mutlu olmayı seven, çekici, esprili ve dinamik bir adamdır. Tüm enerjisiyle tam bir alfa erkektir. İş konusunda aşırı hırslı ve ayrıntıcıdır ve iyi bir iş insanıdır. Çevresine karşı ise yardımseverdir.

Aslıhan Malbora- Ela Ataman

Ela kasabada yetişmesine rağmen şehirli kodlara sahip, güçlü, kendine güvenen, aklı başında ve enerjik bir kızdır. İnatçılığı sayesinde avukatlık mesleğinde çok büyük başarılar elde eder.

Büşra Pekin-Berna Ataman

Kenan'ın karısıdır. Tam bir güç aşığıdır. Hırslıdır, içten pazarlıklıdır, kötülük yapmaya meyillidir. Diğer yandan; ortamı şenlendiren, neşeli, frapan, havalı, bakımlı biridir. Berna için amaca giden her yol mubahtır.

Halil Babür-Kenan Ataman

Ela'nın abisidir. Hayata pozitif bakan, insanlara güvenen, her şeyi bildiğini sanan, biraz görgüsüz biridir. Karısı Berna'ya tutkuyla aşıktır. Büyük bir iş adamı olmaya heveslidir. Kafasının rahat olmasına ve sefasına düşkünlüğü aile içinde pasif kalmasına neden olmuştur.

Bige Önal-Behice Başgil

İstanbul'da tamamladığı avukatlık mesleğini kasabada sürdüren Behice; kaybetmekten ürken, öz değerini sevilmekte bulan, içten kırılgan, güvenilir, akıllı ve ılımlı biridir. Her zaman sakladığı bir gölge tarafı vardır.

Tilbe Saran-Nurten Ataman

Ela ve Kenan'ın annesidir. Nurten kasabada yaşayan, şehirli gustosuna sahip, Cumhuriyetçi bir kadındır. Kendini kocası ve ailesine adamıştır. Güçlüdür, soğukkanlı, yardımsever ve sorun çözücüdür. Evlatlarını korumak için her tür sıkıntıyı üstlenir.

Arif Pişkin-İhsan Kuloğlu

İhsan, kasabanın ileri gelenlerindendir; herkesin sırrını bilir, ondan habersiz kuş bile uçmaz. Konuşmaya başladığında sıcacık, güler yüzlüdür. Ama kendi çıkarı söz konusu olduğunda taş kalpli birine dönüşebilir. En büyük korkusu zayıf düşmek, yalnız kalmaktır.