Yaban Çiçekleri'nin çekimleri hangi ilde yapılıyor? Yaban Çiçekleri dizisi nerede çekiliyor?

Yaban Çiçekleri dizi ilk bölümüyle Atv'de ekrana geldi. Yapımını O3 Medya'nın üstlendiği, Yönetmen koltuğunda ise Aydın Bulut'un oturduğu Yaban Çiçekleri'nde acı bir kaybın yıllar sonra bir araya getirdiği Kılıç ve Ela'nın aşklarına sahip çıkma mücadelesini anlatıyor. Peki Yaban Çiçekleri dizisi nerede çekiliyor? 10 nerenin plakası? İşte Yaban Çiçekleri'nin çekimlerinin yapıldığı il

ATV'nin yeni dizisi Yaban Çiçekleri'nin nerede çekildiği, diziyi izleyenler tarafından sorgulanıyor. Yapımını O3 Medya'nın üstlendiği dizinin başrollerini Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora paylaşıyor. Peki, Yaban Çiçekleri dizisi nerede çekiliyor? 10 nerenin plakası? Yaban Çiçekleri'nin çekimleri hangi ilde yapılıyor?

YABAN ÇİÇEKLERİ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Yapımını O3 Medya'nın üstlendiği, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay'ın yaptığı, kadrosu ve hikayesiyle merak uyandıran yeni dizi "Yaban Çiçekleri" ilk bölümünde yer alan görüntüler sonrasında çekimlerin yapıldığı yer açıklandı.

Yaban Çiçekleri'nin çekimleri İstanbul'da başlayıp Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde devam ediyor.

YABAN ÇİÇEKLERİ KONUSU NEDİR?

Yaban Çiçekleri, acı bir kaybın yıllar sonra bir araya getirdiği Kılıç (Akın Akınözü) ve Ela'nın (Aslıhan Malbora) yeniden kendilerinden saklanan gerçeklere, aileleri arasındaki engellere rağmen aşklarına sahip çıkma mücadelesini anlatıyor.

Beklenmedik bir olayla yolları tekrar kesişen eski aşıklar Kılıç ve Ela, tüm yaşananların gölgesinde temiz bir sayfa açabilecek mi?

YABAN ÇİÇEKLERİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yaban Çiçekleri dizisi oyuncu kadrosunda; Akın Akınözü, Aslıhan Malbora, Büşra Pekin, Serhat Teoman, Halil Babür, Bige Önal ve Tilbe Saran ve Arif Pişkin gibi birbirinden değerli isimler yer alırken yönetmen koltuğunda ise Aydın Bulut'un oturuyor.