Yaban Çiçekleri bitti mi? Yaban Çiçekleri neden yok, final mi yaptı?

Başrollerini Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora'nın paylaştığı, atv'nin yeni dizisi ''Yaban Çiçekleri'' bu akşam ekrana gelmedi. Bayram arası vermeyen ve geçtiğimiz hafta yeni bölümü ile ekrana gelen dizinin bu akşam yayınlanmaması sonrası aramalar hız kazandı. Peki, Yaban Çiçekleri bitti mi? Yaban Çiçekleri neden yok, final mi yaptı?

Atv'nin yeni dizisi Yaban Çiçekleri bu akşam ekrana gelmedi. Bayram arası vermeyen dizi yeni bölümü ile geçtiğimiz hafta izleyici karşısına çıkmıştı. Ancak beklenen reytingleri alamayan dizi ile ilgili karar çıktı. Dizi geçtiğimiz hafta final bölümü ile ekrana geldi.

YABAN ÇİÇEKLERİ BİTTİ Mİ?

Yaban Çiçekleri geçtiğimiz hafta yayınlanan 3. bölümü ile final yaptı.

YABAN ÇİÇEKLERİ FİNALDE NELER OLDU?

Kılıç, Ela'nın Gökhan ile birlik olmasını istemediği için fabrikayı vermez. Telefonundan utanan Canan, annesinin sakladığı telefonu alıp satar ve kendisine yeni bir telefon alır.

Kılıç, Ela'nın Gökhan'la zeytinlikler karşılığında anlaştığını öğrenince zeytinlikleri kendisine satmasını teklif eder ve anlaşırlar.

Nurten ise kayıp telefonun peşindedir. Telefonun kaybolduğunu duyan Ali, Canan'dan yerini öğrenip almaya gider.

Zarife, Canan'ın telefonu sattığını öğrenir ve durumu Ela'ya anlatır. Ela, telefonu almak için gider ancak telefonu kendisinden önce Ali'nin aldığını duyunca çok şaşırır. Ali'yi telefon konusunda sıkıştırmaya başlarken Kılıç gelir. Üçlü arasında bir hesaplaşma yaşanır.

Kreatif Danışman: Zeynep Günay

Yönetmen: Aydın Bulut

Oyuncu Kadrosu:

Akın Akınözü (Kılıç Tütüncü), Aslıhan Malbora (Ela Ataman), Büşra Pekin (Berna Ataman), Halil Babür (Kenan Ataman), Bige Önal (Behice Başgil), Tilbe Saran (Nurten Ataman), Arif Pişkin (İhsan Kuloğlu)