WhatsApp'tan şaşırtan hata... Tüm iPhone kullanıcılarını ilgilendiriyor

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp kullanıcıları, iOS cihazları için yapılan son güncellemede bir hatayla karşılaştı. WhatsApp kullanıcıları grup veya bireysel mesaj bildirimlerini bir hafta boyunca sessize almaya çalışırken, uygulama otomaik olarak sekiz saati seçiyor.

Son gelen WhatsApp güncellemesini telefonlarına yükleyen kullanıcılar büyük bir hatayla karşılaştı. Özellikle grup sohbetlerini bir haftalığına sessize almak isteyen kullanıcılar bunun işe yaramadığını fark etti. Bir hafta yerine otomatik olarak 8 saatin seçilmesi kullanıcıları şaşırttı.

WHATSAPP'TAN İPHONE KULLANICILARINA SÜRPRİZ

Gadgets 360'dan aktarılan habere göre, WhatsApp'ta karşılaşılan son hata nedeniyle, iOS telefonlarda sohbetleri sessize almak isteyen kullanıcılar büyük bir sürprizle karşılaştı. Sohbetleri bir haftalığına sessizze almak isteyen kullanıcılar bunu bir türlü başaramadı. Hata nedeniyle sohbetleri bir hafta sessize almak istenince otomatik olarak 8 saat seçeneği aktifleşiyor.

Yeni gelecek güncellemeyle sorunun çözüleceğini dile getiren yetkililer, söz konusu hatanın sadece WhatsApp'ın 2.22.18.76 sürümüyle iOS kullanıcılarının yaşadığını aktardı.

WhatsApp'ın en son güncellenmiş sürümü 2.22.18.76, sessize alma süresini bir haftadan sekiz saate otomatik olarak değiştirmesine rağmen, uygulamanın eski sürümlerini kullanmaya devam edenler herhangi bir problemle karşılaşmadı.