WhatsApp'tan kullanıcıları sevindiren yenilik! Beklenen özellik sonunda geliyor...

WhatsApp yeni özelliklerini sürekli arttırmaya devam ediyor. Mesajlaşma platformunun sunduğu yeni videolu mesaj özelliği, iOS ve Android kullanan beta kullanıcıları tarafından test ediliyor. Söz konusu yeni özellik sayesinde, videolu mesajların anlık olarak kaydedilebileceği açıklanıyor. İşte iOS ve Android kullanıcılarının test ettiği, WhatsApp'ın beklenen yeni özelliği…

WhatsApp geçtiğimiz günlerde kanallarla ilgili olan yeni özelliğini duyurmuştu. Ancak tekrar yeni bir özellikle gündeme geldi. Yeni videolu mesaj özelliği ile 60 saniyelik videoların anlık olarak kaydedilebileceği açıklandı. Söz konusu videolar, diğer kullanıcılara kolay bir şekilde gönderilebilecek.

WHATSAPP VİDEOLU MESAJ DÖNEMİ

Wabetinfo'dan alınan bilgilere göre WhatsApp, Android ve iOS için beta güncellemelerinde videolu mesajlar adı verilen yeni bir özelliği test etmeye başladı.

WhatsApp'ın yeni videolu mesajlarında, 60 saniyeye kadar paylaşma olanağı sunulacağı söyleniyor. Seçili beta kullanıcıları tarafından test edilen yeni özelliğin ilerleyen haftalarda kademeli olarak daha fazla kullanıcıya da sunulacağı belirtiliyor.

ANDROİD VE İOS KULLANICILARI TEST EDİYOR

WhatsApp'ın yeni sunduğu videolu mesaj özelliği, Android ve iOS kullanan beta kullanıcıları tarafından test ediliyor. Söz konusu özelliğin ilerleyen haftalarda daha fazla kullanıcıya da sunulabileceği belirtiliyor.

WhatsApp'ın yeni sunduğu videolu mesaj özelliğinin kullanılır olup olmadığını merak edenler, WhatsApp uygulamalarından test edebilirler. Test için sohbet ekranına giriş yapılması gerekiyor. Sohbet çubuğundaki mikrofon simgesine tıklandığında, kameraya dönüştüğü görülürse videolu mesaj özelliğinin aktif olduğu anlamına gelebilir. Ancak videolu mesaj gönderdiğiniz kullanıcılarda da WhatsApp'ın son sürümünün yüklü olması gerekiyor.