WhatsApp'tan istenmeyen kişilere karşı bomba özellik! Yalnızca onlar susturulabilecek!

Dünya genelinde milyonlarca aktif kullanıcısı bulunan WhatsApp kullanıcıların deneyimini artırmaya yönelik güncellemeler yayınlamaya devam ediyor. Facebook tarafından satın alınan ve Meta bünyesinde yer alan WhatsApp yayınladığı son güncelleme ile grup sohbetlerinde yalnızca belirli kişilerin sessize alınabilmesine olanak sağlayacak.

Donanımhaber

Anlık mesajlaşma ve konuşma uygulaması WhatsApp yaptığı güncellemeler ile kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmayı hedefliyor. Meta bünyesinde faaliyetlerini sürdüren WhatsApp, grup sohbetleri özelinde yeni bir güncelleme yayınladı. Yayınlanan güncelleme sayesinde artık grup konuşmalarında yalnızca belirlenen kişiler sessize alınabilecek.

BELİRLENEN KİŞİLER SUSTURULABİLECEK

Donanımhaber'de yer alan habere göre; WhatsApp, artık sesli görüşmeler sırasında spesifik insanları sessize almanıza izin verecek. Bu özellik hem sesli grup görüşmelerinde hem de grup video görüşmelerinde kullanılabiliyor.

Ayrıca güncelleme ile kullanıcılar, sesli görüşmeler sırasında spesifik insanlara mesaj atmanıza izin veriyor. Böylece kullanıcılar, grup görüşmelerinde mikrofonu açık kalmış kişileri uyarabilecek veya toplantı sırasında özel konuşmalarına devam edebilecekler. Son olarak WhatsApp, grup görüşmelerine yeni biri katıldığında kullanıcıları uyarıyor. Böylece toplantı sırasında kimlerin konuşmada olduğunu daha rahat anlayabiliyorsunuz.