WhatsApp'tan iPhone kullanıcılarına müjde! Test aşaması tamamlandı: Yakında Android'e de geliyor...

WhatsApp iPhone kullanıcıları için yeni bir özelliği daha kullanıma sundu. Sevilen mesajlaşma ve konuşma uygulaması WhatsApp, iPhone'larda ses kaydı gönderirken duraklatma ve devam etme seçeneklerini getirdi.

Aksam.com.tr

Muhammed Fatih Karabulut

Akıllı telefonların vazgeçilmez uygulaması WhatsApp iPhone kullanıcıları için kullanımı kolaylaştıracak bir özelliği aktif etti. Milyonlarca aktif kullanıcısı bulunan WhatsApp iOS'lar için getirdiği özelliği Android için de test etmeye başladı

IOS İÇİN KULLANIMA SUNULDU

Meta çatısı altında yer alan WhatsApp, kısa süre önce iPhone kullanıcılarının ses kayıtlarını duraklatmalarına ve devam ettirmelerine olanak tanıyan yeni bir özelliği kullanıma sundu. Bu özellik şu an için Apple iOS ve masaüstünde kullanılabiliyor. Facebook'un sahip olduğu platformun, özelliği Android kullanıcıları için de test ettiği öğrenildi.

ANDROID'E DE GELİYOR

WABetaInfo tarafından hazırlanan bir rapora göre; WhatsApp, Android kullanıcıları için yeni bir beta güncellemesi sunmaya başladı. Güncellemeden sonra, Android kullanıcıları da akıllı telefonlarında sesli not kaydını durdurup devam ettirebilecek.

WABetaInfo tarafından paylaşılan GIF'e göre Android platformundaki özellik, iOS platformuna benzer şekilde çalışacak. En son beta güncellemesinden sonra, Android kullanıcıları kayıt düğmesine bastıktan sonra yukarı kaydırdıklarında yeni bir duraklatma düğmesi görebilecekler.

Yeni özellik, daha uzun kayıtların paylaşılmasına yardımcı olacak ve ayrıca herhangi bir kesinti durumunda tekrar sesli not kaydetmeleri gerekmediğinden kullanıcılar için zaman kazandıracak.