WhatsApp ve Instagram'da yıllardır yer alıyordu... Twitter'da beklenen özellik sonunda geldi!

Son yılların en çok kullanılan sosyal medya ağı Twitter en büyük rakiplerinden Instagram ve WhatsApp'ta yer alan bir özelliği getirmek için çalışmalara başladı. Twitter'a Instagram ve WhatsApp'ta yıllardır bulunan 'mesajlarda arama' geliyor.

Dünyanın en çok kullanılan sosyal platformlarından Twitter yeni özelliğini duyurdu. Daha önce WhatsApp ve Instagram'da yer alan mesajlarda arama özelliği sonunda Twitter'a da geliyor. Böylece bir konuşma sohbetinde belirli bir anahtar kelimeyi aratarak o konuyla ilgili konuşmalara hızlıca ulaşılabilecek.

Twitter Support üzerinden yapılan bir paylaşımla yeni gelecek özelliği duyuran Twitter kullanıcıları bilgilendirdi. Kullanıcıların deneyimlerini daha iyi bir seviyeye getirmeye hazırlanan sosyal medya devi "Direkt Mesajlar" kısmı için arama özelliğini eklediğini belirtti.

INSTAGRAM VE WHATSAPP'TA YER ALAN ÖZELLİK TWITTER'DA

Instagram ve WhatsApp'ta yer alan mesajlarda arama özelliği artık Twitter'da da yer alıyor. Bu özellik ile kullanıcılar mesajlaşma sohbetinde bir anahtar kelimeyi aratarak daha önceki konuşmalara hızlı bir şekilde erişebilecek.

Twitter mesajlar için arama yapma özelliği; tümü, kişiler, gruplar ve mesajlar olarak dört bölüme ayrılacak. Mesaj aramaları, bu şekilde daha kolay hale gelecek. Twitter'ın bu özelliği sunmasındaki en büyük nedenlerden biri platform içinde işletmecilerin son zamanlarda artması oldu. Direkt mesaj üzerinden iletişim sağlayan işletmeler, bu sayede müşterileriyle daha sağlıklı iletişim kuracak.