WhatsApp ve Facebook kullanıcıların işlerini kolaylaştırdı! İşte yeni güncellemenin detayları

WABetaInfo tarafından WhatsApp ve Facebook ile ilgili yeni bir özellik eklendiği duyuruldu. Yapılan açıklamada WhatsApp durum güncellemelerinin artık Facebook Story'de de otomotik olarak paylaşılabileceği belirtildi. İşte detaylar…

WhatsApp ve Facebook ile ilgili yeni bir özelliğin eklendiği açıklandı. Belirtilen duyuruya göre WhatsApp durumunda yapılan güncellemeler artık Facebook Story'de de otomatik olarak paylaşılabilecek. Pek çok kullanıcının ilgisini çeken açıklama, yoğun ilgi görmeye başladı.

WHATSAPP VE FACEBOOK

WhatsApp ve Facebook yapılan paylaşımlar konusunda bağımsız iki uygulama gibi hareket ediyordu. Açıklanan güncelleme sayesinde WhatsApp durumlarında yapılan paylaşımın isteğe bağlı olarak Facebook'ta da yayınlanabileceği belirtildi. Pek çok kullanıcı için kolaylık sağlayacak bu yeni özelliğin, WABetaInfo tarafından yapılan paylaşımda Android için WhatsApp beta 2.23.9.13 güncellemesiyle eklendiği belirtildi.

Yeni eklenen özellik hem WhatsApp durumda hem de Facebook Story'de aynı paylaşımı yapmak isteyen kullanıcıların işlerini oldukça kolaylaştıracak. Kullanıcılar tek bir paylaşım sayesinde iki farklı mecrada da paylaşım yapmış olacak.