WhatsApp, Twitter'a özendi! Facebook'ta da olan yeni özellik profillere renk katacak

Dünyanın en çok kullanılan akıllı telefon uygulamalarından WhatsApp yeni bir özelliğini test etmeye başladı. Meta bünyesinde faaliyetlerini sürdüren WhatsApp yeni özelliği ile işletme hesaplarının profillerine kapak fotoğrafı eklemelerine olanak sağlayacak.

Meta bünyesinde yer alan mesajlaşma ve konuşma servisi WhatsApp yeni özellikleri ile kullanıcıların deneyimlerini kolaylaştırmaya devam ediyor. Son dönemde yaptığı güncellemelerle yüz güldürmeyi başaran WhatsApp şimdi de işletme hesaplarına yönelik bir özelliği test etmeye başladı.

WhatsApp'ın beta kullanıcılarının kullanımına sunacağı kapak fotoğrafı ekleme özelliği ortaya çıktı. İlk etapta yalnızca işletme hesaplarını kapsayan kapak fotoğrafı özelliğinin yakın gelecekte tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor. Bu özellik Twitter ve Facebook gibi platformlarda uzun yıllardır kullanılıyor.

WHATSAPP'A KAPAK FOTOĞRAFI EKLENEBİLECEK

WABetaInfo'nun haberine göre; WhatsApp yakın zamanda işletme hesaplarına kapak fotoğrafı ekleme özelliğini sunacak. Bu yeni özellik sayesinde işletme profilinde bir adet kamera simgesi yer alacak. Bu simge üzerinden profile kapak fotoğrafı eklenebilecek.

ANDROID VE IOS'A GELECEK

WABetaInfo, geliştirme aşamasındaki bu özelliği iOS cihazda görüntülemiş olsa da Android kullanıcı için de özelliğin gelmesi bekleniyor. Ayrıca kapak fotoğrafı şu anda işletme hesapları için geliştiriliyor ancak tüm WhatsApp kullanıcılarına sunulması bekleniyor.