WhatsApp çöktü mü, mesajlar neden gitmiyor? Ne zaman düzelir? Resmi açıklama geldi!

WhatsApp'ta bazı kullanıcılar mesaj göndermekte sorun yaşıyor. Bu nedenle pek çok kullanıcı, ''WhatsApp çöktü mü?'' ve ''Mesajlar neden gitmiyor?'' gibi soruları araştırabiliyor. Öte yandan resmi açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan tarafından duyuruldu. Detaylar haberimizde...

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta bazı kullanıcılar mesaj göndermekte zorluk yaşıyor. Anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp'ta sorun yaşayan birçok kullanıcı, ''Whatsapp çöktü mü?'' ve ''WhatsApp'ta neden mesaj gönderilmiyor?'' gibi sorunların yanıtlarını merak edebiliyor. Peki, WhatsApp çöktü mü?

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ, MESAJLAR NEDEN GİTMİYOR?

3 Nisan 2024 akşam saatlerinde birçok kullanıcı WhatsApp'tan mesaj gönderiminde zorluk yaşamaya başladı. Bu nedenle pek çok kullanıcı, WhatsApp çöktü mü, mesajlar neden gitmiyor? sorusunu araştırabiliyor.

WhatsApp yetkililerinden henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak, kullanıcılar uygulamanın erişim sorunlarından muzdarip olduklarını sosyal medyada paylaşıyorlar.

Öte yandan popüler mesajlaşma uygulamasındaki problem, iş dünyasından kişisel kullanıma kadar birçok iletişim akışını engelledi.

BEKLENEN AÇIKLAMA ÖMER FATİH SAYAN'DAN GELDİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, ''Whatsapp servislerinde global bir hizmet kesintisi olduğu Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezimiz tarafından raporlanmıştır.

Vatandaşlarımız yerli ve milli uygulamalarımız ile kesintisiz iletişime devam edebilirler.'' açıklamasında bulundu.