Vefat eden babaya özlem sözleri | Ölen babaya Babalar Günü mesajı, Baba özlemi ile ilgili sözler

Babalar gününde babası vefat etmiş olanlar, Ölen babaya Babalar Günü mesajlarını aramaya başladı. Ölüm, hayatın en acı tecrübelerinden birisidir. Babanın vefat etmesi ise insanı adeta yarım kalmış hissettiren ve hiç iyileşmeyen bir yaradır. Babalar Gününe babasız girenler için vefat eden babalara özlem dolu sözler ve ölen babaya Babalar Günü mesajlarını bir araya getirdik. İşte an duygusal ve anlamlı baba sözleri, Babalar Günü'nde vefat eden babaya özlem mesajları...

Vefat eden babaya özlem dolu sözler, Babalar Günü dolayısıyla gündeme geldi. Herkesin babasını andığı bu özel günde babası vefat edenler, ölen babaya özlem sözleri Babalar Günü mesajı olarak paylaşıyor. Bir evlat için hangi yaşta olursa olsun babasız kalmak çok acı bir şeydir. Babalar Günü'nde acılarıyla yeniden yüzleşenler için Baba özlemi ile ilgili sözleri ve babasını kaybedenlerin yazılarını haberimizde bir araya getirdik. İşte vefat eden babaya Babalar Günü mesajı ve Baba özlemi ile ilgili sözler...

ÖLEN BABAYA BABALAR GÜNÜ MESAJI

Bir babalar gününü daha sensiz geçiriyorum. Canım babam seni çok özledim bir kere daha babalar gününü kutlarım.

"Canım babam, bana verdiğin değerle ve emekle bugünlere gelmemi sağladığın için sana minnettarım. Yaşıyor olmasan da iyi ki benim babamsın, Babalar günün kutlu olsun babacım."

Yine bir babalar günü Canım babam biliyorum sen cennetten bizi izliyorsun. Senin yokluğuna alışamadım babam. Sen hayatımızdan gidince benim hayatımda kocaman bir boşluk oluştu. Yine de Babalar günün kutlu olsun canım babam.

Bu sene de babalar gününü cennette kutluyorsun. Seni çok ama çok özledim. Babalar günün kutlu olsun canım babam.

"Zaman geçtikçe ne kadar şanslı bir insan olduğumu senin gibi bir baba tarafından büyütülmenin ne kadar güzel ve eğlenceli olduğunu anlıyorum. İhtiyacım olan her şeyi tüm sevgiyi verdiğin için teşekkür ederim. Babalar Günü'n kutlu olsun."

Allah'ım biz evlatları olarak babamızdan razıydık. Sen de ondan razı ol. Babalar günün kutlu olsun.

Bak baba bugün babalar günü yani senin günün ben yine senin yanındayım, hemen başucundayım. Babalar günün kutlu olsun canım babam.

Cennet mekânın olsun, Peygamberimiz (SAV) komşun cennet ehli yoldaşın, dualarım seninle... Babalar Günün kutlu olsun canım babam.

Bir baba öldü mü bir insan ölmez, bir hayatın neşesi ölür, mutluluğu yıkılır ve birliği bozulur. Babalar Günün kutlu olsun babam...

Sen gittin ya baba, her gün sol yanım acıyor... Babalar Günün kutlu olsun....

"Sensiz bir babalar günü geçirmek beni çok üzüyor babacığım, yine de seni ne kadar sevdiğimi bilmeni istiyorum ve senin gibi bir babam olduğunu düşündükçe mutlu oluyorum. Babalar Günü'n kutlu olsun!

"Babalar Günü'nde seni hatırlamak ve özlemle anmak için zaman ayırıyorum. Senin sevgin ve şefkatin, hayatım boyunca bana yol gösterdi. Seni çok özlüyorum baba."

Hayatın anlamı ve tüm güzelliklerini öğreten adam, benim sevgili babam. Mekanın cennet olsun. Babalar günün kutlu olsun

Koca yürekli güzel babam. Yokluğunda bir babalar günü daha geçiriyorum. Seni çok ama çok özledim.

Sensiz bayramlar geçiyor, babalar günü geçiyor ama sen yoksun. Sensiz ne bayramın tadı var, ne de günlerin. Seni çok özledim babacığım. Babalar günün kutlu olsun.

İnsanın babası olsun, olsun da varsın bin kilomеtrе uzakta olsun. Babasız bir hayat nеfеssiz bir yaşam gibi. Sеni çok özlеdim babam.

"Bugün Babalar Günü ve senin eksikliğin içimde derin bir yara açıyor. Her an seni düşünüyor ve özlüyorum. Seninle geçirdiğimiz güzel günler hep aklımda."

"Babalar Günü'nde yanımda olmasan da, hatıran her zaman kalbimde. Senin sevgin ve öğretilerin bana güç veriyor. Seni çok seviyorum baba."

"Baba, bugün seni anmak ve sana olan özlemimi dile getirmek istiyorum. Seninle geçirdiğimiz her anı özlemle hatırlıyorum. Babalar Günü'n kutlu olsun, cennette huzurla uyu."

"Her erkeğin ölümü, babasının ölümüyle başlar" Orhan Pamuk

"Bugün Babalar Günü ve senin yokluğun her zamankinden daha fazla hissediliyor. Seninle geçirdiğimiz anlar, kalbimde birer hazine olarak duruyor. Seni çok seviyorum ve özlüyorum baba."

"Baba, bugün Babalar Günü ve seninle geçirdiğimiz o güzel anılar aklımdan hiç çıkmıyor. Senin sevgin ve desteğin, her zaman yolumu aydınlattı. Seni çok özlüyorum."

"Babalar Günü'nde, seninle olmayı ve sana sarılmayı çok isterdim. Ama bil ki, sevgin her zaman kalbimde. Seni çok özlüyorum baba."

"Babalar Günü'nde seni anmak ve özlemle hatırlamak, kalbimde özel bir yer tutuyor. Senin sevgin ve öğretilerin, hayatımın her anında benimle. Seni çok seviyorum ve özlüyorum baba."

"Baba, bu Babalar Günü'nde seni özlemle anıyorum. Seninle geçirdiğimiz her anı hatırlıyor ve seni her zaman kalbimde taşıyorum. Seni çok seviyorum ve özlüyorum."

VEFAT EDEN BABAYA ÖZLEM SÖZLERİ

Hep söylerdin babam okşayıp saçını seni sevmeye doymadan, senin mutluluğunu görmeden, göçüp gidersem bu dünyadan, dua et, mezarımın başucuna gel yeter derdin canım. Babam ben her gün geliyorum senin yanına babam.

Kaç yaşında olursan ol.. Çok ağırdır babanın yokluğu...

Ben hep senin yanında mutluydum baba, bak yine senin kabrinin başında buluyorum huzuru, seninle konuştukça içim rahatlıyor.

Sen hiç baba diye avazın çıktığı kadar sessizce bağırdın mı?

Yanımızdan ayrılalı yıllar oldu ama evimizdeki varlığın hiç eksilmedi çünkü hep kalbimdesin canım babam.

Bir baba öldü mü bir insan ölmez, bir hayatın neşesi ölür, mutluluğu yıkılır ve birliği bozulur. Mekanın cennet olsun babacım. Seni çok özledim.

Artık, telefonlarınıza çıkmayacak bir sesi kaybetmişsinizdir. Halen bu yaşlarda, "oğlum dikkatli giyin, hava epey soğuk" diyecek, yaşamınızdaki en şefkatli ve içten bir erkek sesini esirgeyecek hayata öfke kusarsınız giderek. Zira ölüm karanlıktır, babanın ölümü kapkaranlıktır...

Koca yürekli güzel babam. Yokluğunda bir babalar günü daha geçiriyorum. Seni çok ama çok özledim.

Yokluğunda kor alevlere döndü yüreğim, son bir kez yüzünü görseydim, karlı dağım aslan babam.

Beraber yudumlasaydık çayımızı, beraber yaşasaydık yaşamadıklarımızı. Sadece rüyalarımda değil yanımda görebilseydim seni babacığım.

Hep söylerdin babam okşayıp saçını seni sevmeye doymadan, senin mutluluğunu görmeden, göçüp gidersem bu dünyadan, dua et, mezarımın başucuna gel yeter derdin canım. Babam ben her gün geliyorum senin yanına babam.

Gözlerim seni arıyor, kulaklarım sesini. Sensiz geçen her gün, içimde tarifsiz bir özlem büyüyor...

Yanında hissettiğim güven hiç değişmedi baba. En güvende olduğum yer kabrinin başıdır artık. Allah'ım biz evlatları olarak babamızdan razıydık. Sen de ondan razı ol.

Her anımda senin rehberliğine, sevgi dolu sözlerine ihtiyaç duyuyorum. Eksikliğin her geçen gün daha da ağırlaşıyor baba.

Sen ölünce ben bakıyorum ama görmüyorum, ağlıyorum ama gözyaşlarım akmıyor, gülüyorum ama mutlu değilim. Mekanın cennet olsun babacığım.

Gözlerimde hala senin sevgi dolu bakışların var. Seninle geçen her anın kıymetini daha iyi anlıyorum şimdi.

Babanın oğluna öğrettiği son şeyin ilelebet babasızlık olduğunu anlarsınız son tahlilde.

Seninle konuşmayı, dertleşmeyi, gülmeyi çok özledim. Senin yokluğun, içimde dinmeyen bir acı bırakıyor.

Babanın yokluğu eksi kırk derecedeki soğuk hava kadar soğukmuş. İnsanın babası ölünce hiçbir şey içini ısıtmaya yetmiyor.

Seni bir daha görememek acı verse de bana, elimi uzatıp tutamasan da her daim kalbimdesin canım babam.

Sensiz bir dünya ne kadar zor, ne kadar eksik. Seni her zaman kalbimde taşıyacağım.

Gittiğin günden beri hayatımda büyük bir boşluk var. Senin yerini hiçbir şey dolduramıyor, baba.

Derdimi, neşemi, hüznümü paylaşabildiğim tek insandın. Ben şimdi kime gideyim.

"Seninle geçen günlerimi özlüyorum. Gülüşünü, sesini, sevgi dolu bakışlarını... Seninle yaşanan her anı özlemle anıyorum.

Her anımda senin hatıranla yaşıyorum. Sensiz geçen her gün, seni ne kadar çok özlediğimi bir kez daha fark ediyorum.

Seninle geçirdiğimiz güzel anılar kalbimde birer hazine gibi duruyor. Seni her zaman özleyeceğim baba.

Her zaman yanımda olacağını bilmek bana güç verirdi. Şimdi sensiz nasıl devam edeceğimi bilmiyorum.

Ölen baba şiiri! Kısa, hüzünlü, acıklı baba şiirleri! Vefat eden babaya özlem şiirleri!