Tweet düzenleme özelliğinde dikkat çeken ayrıntı! Ve detaylar belli oldu!

Son yılların en çok kullanılan sosyal medya ağlarından Twitter ''Tweet düzenleme'' özelliğine yakında kavuşacak. Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk geçtiğimiz günlerde sosyal medya ağını satın almış ve hemen ardından Twitter üzerinden anket düzenleyerek Tweet düzenlemenin istenilip istenmediğini sormuştu.

Milyarder Elon Musk'ın Twitter'ı satın alma haberleri ile beraber Tweet düzenleme özelliğinin geleceği duyurulmuştu. Uzun zamandır konuşulan ve tartışılan Twitter'ın Tweet düzenleme özelliği ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Tweet düzenleme seçeneğinin Tweet atıldıktan sonraki 30 dakika içerisinde kullanılacağı öğrenildi.

Kullanıcıların çoğunluğunun Tweet düzenleme özelliğine sıcak bakması üzerine Musk çalışmaların başladığını durmuştu. Tweet düzenleme özelliği ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Nima Ouji, Twitter'ın yaklaşan Tweet düzenleme özelliğinin nasıl çalışacağıyla ilgili ayrıntıları açıkladı.

SÜRE SINIRI OLACAK

Geliştiriciye göre Twitter, "düzenle" düğmesine tıkladıktan sonra 30 dakika içinde bir Tweet'in düzenlenmesine izin verecek. Öte yandan kullanıcılar, düzenleme sırasında Ouji'nin ekran görüntüsünde olduğu gibi özel bir zamanlayıcı görecekler.

Ayrıca kullanıcılar, düzenlenen Tweet'in eski halini beğenemeyecek, retweetleyemeyecek veya yanıtlayamayacak. Büyük olasılıkla, Tweet düzenleme özelliği yalnızca Twitter Blue abonelerine sunulacak. Ne zaman yayına alınacağı konusunda ise henüz bir bilgi mevcut değil.