Marvel hayranları bu habere bayılacak! Iron Man resmen geri dönüyor

Son yılların en popüler süper kahramanlarından Iron Man'in oyunu geliyor. Motive Stüdyo tarafından geliştirilen oyunun henüz ne zaman çıkacağı belli olmamasına karşın şimdiden büyük bir heyecan yarattı. Electronic Arts, oyunun Star Wars: Battlefrond 2 yapımcıları tarafından geliştirildiğini duyurdu.

Aksam.com.tr

Muhammed Fatih Karabulut

Marvel dünyasının en popüler karakterlerinden Iron Man geri dönüyor. Son yıllar Robert Downey Jr. tarafından canlandırılan Iron Man filmlerinde ve Avengers serilerinden canlandırılan karakter oldukça büyük beğeni toplamıştı. Sinematik dünyada şu an için Iron Man defteri kapansa da Marvle oyun dünyası için aynı şeyi düşünmüyor.

Yaklaşan Dead Space remake oyununu üzerinde çalışan stüdyo olan EA Motive, bir Iron Man oyunu geliştirdiğini duyurdu. Motive'nin Twitter hesabından paylaşılan bir gönderide, Montreal merkezli EA stüdyosu, Marvel Games ile "tamamen yeni bir tek oyunculu, aksiyon-macera Iron Man oyunu" üzerinde işbirliği yaptığını açıkladı. Projenin hala erken geliştirme aşamasında olduğu söyleniyor.

IGN'de yer alan habere göre; Tweet, Iron Man projesinin tek oyunculu bir aksiyon-macera oyunu olacağına ve Marvel'ın AAA oyunlarında en başarılı olduğu yer olduğuna dikkat çekiyor.

Marvel Games ile işbirliği içinde geliştirilen oyun, Iron Man'in zengin tarihine dokunan, Tony Stark'ın karmaşıklığını, karizmasını ve yaratıcı dehasını kanalize eden ve oyuncuların gerçekten Iron olarak oynamanın nasıl bir şey olduğunu hissetmelerini sağlayan orijinal bir anlatıya sahip olacak.

Motive şu anda Dead Space remake üzerinde çalışıyor, ancak geçmişte Star Wars: Squadrons, Star Wars: Battlefront 2 gibi projelerde de yer aldı. Bu şimdiye kadar yapılmış ilk Iron Man oyunu olmayacak. Zira 2008 yılında Iron Man'in ilk filmi çıktığı zaman da bir oyun girişimi olmuş ve başarısızlıkla sonuçlanmıştı.