Türk Valorant ajanı Fade görüntüleri ortaya çıktı! İşte Valorant Fade karakterinin yetenekleri ve özellikleri...

Riot Games tarafından geliştirilen birinci şahıs nişancı oyuncu Valorant'ın yeni ajanı Fade ortaya çıktı. Türk Valorant ajanı olarak bilinen Fade görünüşü ve yüz hatları ile oyun severlerin dikkatini çekmeyi başardı. İşte İşte Valorant Fade karakterinin yetenekleri ve özellikleri...

Son yılların popüler birinci şahıs nişancı (FPS) oyunlarından Valorant yeni Türk ajanı Fade ile hayranlarını heyecanlandırmayı başardı. Uzun süredir çıkması beklenen ve Türk olması nedeniyle de büyük bir heyecan yaratan Valorant Fade karakteri yetenekleri ve özellikleri 24 Nisan Masters Reykjavik finalinde ortaya çıkacak.

VALORANT TÜRK AJANI FADE GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Valorant Türkiye resmi hesabı yeni karakter Fade'in görüntülerini paylaştı. İlk kez ortaya çıkan görüntüler Valorant oyuncularından büyük heyecan yaratırken Fade'in oynanış ve tanıtım videosunun 24 Nisan'da Masters Reykjavik büyük finalinde olacağı öğrenildi.

Türk olduğu bilinen Fade karakteri şimdiden Türk Valorant oyuncularını heyecanlandırmayı ve meraklandırmayı başardı. Ajanın ellerindeki kına ile yapılmış gibi duran desenler ve duruşu dikkat çekerken bazı oyuncuları Fade'i Reyna karakterine benzetti.