Üstün zeka testi: Zekiler bile bu testi çözemedi! 241 kişiden 4'ü 10 saniyede 7 kediyi görebildi

Kedi görsellerine istinaden ortaya çıkartılan bu optik illüzyon testinde, zekiler bile başarısız olabiliyor. Nitekim zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, 7 kedi görseli bulunuyor. Ayrıca 10 saniyede tüm görsellerin bulunması isteniyor. Ancak zekiler bile bu testi çözmekte zorlanabiliyor. Bu nedenle yalnızca üstün zekalıların 10 saniyede tüm görselleri bulabilecekleri iddia ediliyor. İşte detaylar…

Kedi görsellerine istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Optik illüzyon testinde istenilen, toplam 7 kedi görselinin 10 saniyede bulunması. Ancak görsellerin gizli olması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Bu nedenle zekiler bile bu testi çözemiyor.

ZEKİLER BİLE BU TESTİ ÇÖZEMEDİ

Zeki insanların bile başarısız olabildiği bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Optik illüzyon testinde beklenen, tüm kedi görsellerinin 10 saniye içinde bulunması. Ancak görsellerin gizli olması ve bazı görsellerin iç içe olması, işleri fazlaca zorlaştırabiliyor.

Bu optik illüzyon testi Türkiye'de toplam 241 kişiye gösterildi. Ancak sadece 4 kişi tüm görselleri 10 saniyede bulabildi. Bu nedenle zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte, zekilerin bile başarısız olduğu iddia ediliyor.

Peki zeki insanların bile başarısız olabildiği bu testte, siz başarılı olabilir misiniz? İşte söz konusu optik illüzyon testi;

Optik İllüzyon İpucu: Bu testte zeki insanlar bile ipucundan yardım alabiliyor. Eğer siz de tüm kedi görsellerini bulamadıysanız, resmin sol alt, sol üst, orta alt, orta üst ve sağ alt tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

ÜSTÜN ZEKA TESTİNDEKİ KEDİ GÖRSELLERİNİN YERİ

Zeki insanların bile çözerken başarısız olabildiği bu optik illüzyon testi, toplam 7 kedi görseline istinaden hazırlanmıştı. Ancak adeta zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte, şu ana kadar 241 kişiden yalnızca 4'ü 10 saniyede 7 kedi görselini bulabilmişti. Bu nedenle zekilerin bile başarısız olabildiği bu optik illüzyon testinde, sadece üstün zeka seviyesine sahip olan insanların başarılı olabilecekleri iddia ediliyordu.

Eğer siz de tüm görselleri bulamadıysanız, bir kedi görseli testin arka planında yer alıyor. Diğer görseller ise aşağıda işaretli şekilde gösteriliyor. İşte üstün zeka testindeki kedi görsellerinin yerleri;

Zeka testi: 867 kişiden 18'i Arda Güler'i görebildi! İşte futbol dünyasının konuştuğu o test