Üstün zeka testi: Zekiler bile 7 kurt görselini bulamadı! Peki siz 10 saniyede görebildiniz mi?

Zeki insanların bile başarısız olabildiği bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Nitekim optik illüzyon testinde toplam 7 kurt görseli bulunuyor. Ancak görsellerin bulunması için 10 saniye veriliyor. Bu nedenle zeki insanlar bile başarısız olabiliyor. Öte yandan sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların tüm kurt görsellerini zamanında bulabilecekleri de iddia ediliyor. İşte detaylar…

Zeki insanların bile çözerken başarısız olabildiği bu optik illüzyon testi, 7 kurt görseline istinaden hazırlandı. Ayrıca kurt görsellerinin ustalıkla gizlenmiş olması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Bu nedenle sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların tüm görselleri 10 saniyede bulabilecekleri de iddia ediliyor.

ZEKİLER BİLE 7 KURT GÖRSELİNİ BULAMADI

Bu optik illüzyon testi, Türkiye'de toplam 237 kişiye gösterildi. Ancak sadece 3 kişi 10 saniyede 7 kurt görselini bulabildi. Çünkü görsellerin ustalıkla gizlenmiş olması, zeki insanları bile şaşırtabiliyor. Bu nedenle sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların tüm görselleri 10 saniyede bulabilecekleri de iddia ediliyor.

Zeki insanları bile şaşırtabilen bu optik illüzyon testi hem zeka hem de odaklanma gerektirebiliyor. Bu nedenle sessiz bir yerde çözülmesi tavsiye ediliyor. Çünkü zeka sınırlarını zorlayabilen bu testi 237 kişi çözmeye çalıştı ancak sadece 3'ü başarılı olabildi.

Peki zeki insanların bile başarısız olabildiği bu optik illüzyon testinde, siz başarılı olabilir misiniz? İşte söz konusu optik illüzyon testi;

Optik İllüzyon İpucu: Zeki insanların bile başarısız olabildiği bu optik illüzyon testinde, siz de tüm kurt görsellerini bulamadıysanız, resmin sol alt, orta üst, orta alt ve sağ alt tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

ÜSTÜN ZEKA TESTİNİN CEVABI

Kurt görsellerine istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyordu. Nitekim zeki insanlar bile bu testi çözerken başarısız olabiliyordu. Çünkü kurt görsellerinin ustalıkla gizlenmiş olması ve sürenin az olması, zeki insanları bile şaşırtabiliyordu.

Eğer siz de bu optik illüzyon testindeki tüm görselleri bulamadıysanız, bir kurt görseli testin arka planında yer alıyor. Diğer görseller ise aşağıda işaretli şekilde gösteriliyor. İşte üstün zeka testinin cevabı;

Üstün zeka testi: Sadece zekiler 5 saniyede kediyi bulabiliyor! Peki siz bulabildiniz mi?