Üstün zeka testi: Zekiler bile 6 kediyi göremedi! 311 kişiden 3'ü 10 saniyede bulabildi

Zeki insanların bile çözmekte zorlandığı bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Çünkü toplam 6 kedi görselini 10 saniyede bulmak, zeki insanlar için bile zorlayıcı olabiliyor. Bu nedenle sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların tüm kedi görsellerini 10 saniyede bulabilecekleri de iddia ediliyor. İşte optik illüzyon testinin detayları…

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testi, toplam 6 kedi görseline istinaden hazırlandı. Ancak görsellerin ustalıkla gizlenmesi, zeki insanların bile zorlanmasına neden olabiliyor. Çünkü toplam 10 saniyede tüm kedi görsellerinin bulunması bekleniyor.

Öte yandan 311 kişiye gösterilen bu optik illüzyon testinde, sadece 3 kişi 10 saniyede tüm kedi görsellerini bulabildi. Bu nedenle sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların 10 saniyede tüm görselleri bulabilecekleri de iddia ediliyor.

ZEKİLER BİLE 6 KEDİYİ GÖREMEDİ

Zeki insanların bile çözerken zorluk yaşayabildiği bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Nitekim bu optik illüzyon testi, Türkiye'de toplam 311 kişiye gösterildi. Ayrıca 311 kişiden yalnızca 3 kişi tüm kedi görsellerini bulabildi. Bu nedenle zeki insanların bile bu optik illüzyon testinde zorlandığı düşünülüyor. Bunun sonucunda ise sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların tüm görselleri 10 saniyede bulabilecekleri iddia ediliyor.

Peki siz adeta zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, tüm görselleri 10 saniyede bulabilir misiniz? İşte söz konusu optik illüzyon testi;

Üstün Zeka Testinin İpucu: Bu optik illüzyon testinde, zeki insanlar bile ipucundan yardım alabiliyor. Çünkü test, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Nitekim siz de tüm görselleri bulamadıysanız, fotoğrafın orta üst, sağ üst ve sağ alt tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

ZEKA TESTİNİN SONUCU

Bu optik illüzyon testinde, zeki insanlar bile fazlaca zorlanabiliyordu. Çünkü tüm kedi görsellerini bulmak fazlaca uğraştırıcı olabiliyordu. Çünkü bu test, fazlaca odaklanma gerektirebiliyordu.

Zeki insanların bile zorluk yaşayabildiği bu testte, 2 kedi görseli fotoğrafın arka planında gözüküyor. Diğer kedi görselleri ise aşağıda işaretli şekilde belirtiliyor. İşte zeki insanların bile zorlanabildiği zeka testinin sonucu;

Süper zeka testi: 10 saniyede 419 kişiden 2'si bulabildi! Zekiler bile 7 kediyi göremiyor