Üstün zeka testi: Zeki insanlar bile 6 kediyi göremedi! 9 saniyede 271 kişiden 2'si başarılı oldu...

Zeki insanların bile başarısız olabildiği bu optik illüzyon testinde, toplam 6 kedi görseli yer alıyor. Testte beklenen tüm görsellerin 9 saniye içinde bulunması. Öte yandan adeta zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, 271 kişiden 2'si başarılı olabildi. Bu nedenle yalnızca üstün zeka seviyesine sahip insanların tüm görselleri 9 saniyede bulabilecekleri de iddia ediliyor. İşte zeki insanların bile kedi görsellerini bulmakta zorlanabildiği o test…

Zeki insanların bile fazlaca uğraştığı ve başarısız olabildiği bu optik illüzyon testinde, toplam 6 kedi görseli yer alıyor. Ayrıca optik illüzyon testinde istenilen tüm görsellerin 9 saniyede bulunması. Ancak görsellerin ustalıkla gizlenmiş olması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Bu nedenle yalnızca üstün zeka seviyesine sahip kişilerin 6 kediyi 9 saniyede bulabilecekleri de iddia ediliyor. Peki zeki insanların bile başarısız olabildiği bu optik illüzyon testinde, siz başarılı olabilir misiniz?

ZEKİ İNSANLAR BİLE 6 KEDİYİ GÖREMEDİ

Zeki insanların bile 6 kedi görselini bulmakta zorlanabildiği bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Çünkü testteki görseller ustalıkla gizlenmiş durumda. Ayrıca sürenin kısıtlı olması, işleri fazlaca zorlaştırabiliyor. Bu nedenle sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların tüm kedi görsellerini bulabilecekleri de iddia ediliyor.

Bu optik illüzyon testi Türkiye'de toplam 271 kişiye gösterildi. Ancak sadece 2 kişi 9 saniyede 6 kedi görselini bulmayı başardı. Bu nedenle zeki insanların bile bulamadıkları düşünülüyor. Peki adeta zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, siz başarılı olabilir misiniz? İşte söz konusu optik illüzyon testi;

Üstün Zeka Testi İpucu: Zeki insanlar bile bu optik illüzyon testinde ipucundan faydalanabiliyor. Nitekim gizli görselleri bulamayanlar fotoğrafın sol alt, orta üst, orta hafif sağ ve sağ üst köşesine daha dikkatli bakmalılar.

ZEKA SINIRLARINI ZORLAYABİLEN OPTİK İLLÜZYONUN CEVABI

Zeki insanların bile tüm kedi görsellerini bulmakta zorlanabildiği bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Bu nedenle pek çok insan başarısız olabiliyor. Nitekim zeki insanların bile fazlaca uğraşabildiği bu testte, bir kedi görseli arka planda yer alıyor. Diğer görseller ise aşağıda işaretli şekilde gösteriliyor.

Süper zeka testi: 12 saniyede 290 kişiden 5'i bulabildi! Galatasaraylılar bile 6 aslanı bulamadı