Üstün zeka testi: Yavru aslan nerede? Zekiler bile bu testi çözemiyor...

Kurt ve yavru aslan görsellerine istinaden ortaya çıkartılan bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Çünkü zeki insanlar bile bu testi 6 saniyede çözemiyor. Nitekim optik illüzyon testinde istenilen, kurt görsellerinin arasındaki yavru aslan görselinin 6 saniyede bulunması. Ancak zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte, zekiler bile başarısız olabiliyor. İşte detaylar…

Zeki insanların bile çözerken başarısız olabildiği bu optik illüzyon testinde, sadece bir yavru aslan görseli yer alıyor. Ancak yavru aslan görselinin gizlenmiş olması ve kurt görsellerinin yoğunlukta olması, bulunmasını fazlaca zorlaştırabiliyor. Bu nedenle sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların 6 saniyede gizli yavru aslanı bulabilecekleri iddia ediliyor.

ZEKİLER BİLE BU TESTİ ÇÖZEMİYOR

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte, zeki insanlar bile başarısız olabiliyor. Çünkü kurt görsellerinin yoğunlukta olması, istenilen görselin bulunmasını fazlaca zorlaştırabiliyor. Bu nedenle pek çok insan başarısız olabiliyor.

Öte yandan bu optik illüzyon testi Türkiye'de toplam 213 kişiye gösterildi. Ancak şu ana kadar yalnızca 5 kişi kurt görsellerinin arasındaki yavru aslan görselini 6 saniyede bulabildi. Bu nedenle zeki insanları bile uğraştırabilen bu optik illüzyon testinde, sadece üstün zekalıların başarılı olabilecekleri iddia ediliyor.

Peki yavru aslan nerede ve siz bulabilir misiniz? İşte zeki insanların bile zorlanabildiği o optik illüzyon testi;

Yavru Aslan İpucu: Zeki insanların bile başarısız olabildiği bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Bu nedenle pek çok insan başarısız olabiliyor. Eğer siz de istenilen görseli bulamadıysanız, optik illüzyon testinin orta hafif alt ve hafif sol tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

ÜSTÜN ZEKA TESTİNDEKİ YAVRU ASLANIN YERİ

Kurt görsellerinin yoğunlukta olduğu bu optik illüzyon testinde, zeki insanlar bile başarısız olabiliyordu. Çünkü kurt görsellerinin arasındaki yavru aslanı bulmak, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyordu. Nitekim 213 kişiden yalnızca 5'i bu testte başarılı olabildi. Bu nedenle sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların başarılı olabilecekleri de iddia ediliyordu.

Eğer zeki insanların bile başarısız olabildiği bu optik illüzyon testinde siz de başarısız olduysanız, aşağıdaki görsele bakabilirsiniz. İşte üstün zeka testindeki yavru aslan görselinin yeri;

Zekiler bile başarısız oldu: Lionel Messi'yi 5 saniyede kimse bulamadı! Peki siz bulabilir misiniz?