Üstün zeka testi: Ronaldinho'yu hatırlıyor musun? 10 saniyede 144 kişiden 3'ü bulabildi

Ronaldinho, Cristiano Ronaldo ve Luka Modric görsellerine istinaden ortaya çıkartılan bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Nitekim optik illüzyon testinde, Ronaldinho görselinin 10 saniyede bulunması isteniyor. Ancak bulunması hiç de kolay olmuyor. Bu nedenle 10 saniyede sadece üstün zeka seviyesine sahip olan insanların bulabilecekleri de iddia ediliyor. İşte detaylar…

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testi; Ronaldinho, Cristiano Ronaldo ve Luka Modric görsellerine istinaden ortaya çıkartıldı. Optik illüzyon testinde beklenen, Ronaldinho görselinin 10 saniyede bulunması. Ancak görsellerin küçük olması, Cristiano Ronaldo ile Luka Modric görsellerinin fazla olması ve sadece bir Ronaldinho görselinin bulunması işleri fazlaca zorlaştırabiliyor.

RONALDİNHO'YU HATIRLIYOR MUSUN?

Ronaldinho, futbol dünyasında isminden sıklıkla söz ettiren futbolculardan biri olarak ön plana çıkabiliyor. Ayrıca birçok insanın hafızasında yer ediniyor. Peki siz Ronaldinho'yu hatırlıyor musunuz?

Nitekim bu optik illüzyon testi; Ronaldinho, Cristiano Ronaldo ve Luka Modric görsellerine istinaden hazırlandı. Optik illüzyon testinde beklenen Ronaldinho görselinin 10 saniyede bulunması. Öte yandan sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların 10 saniyede bulabilecekleri de iddia ediliyor.

Bu optik illüzyon testi Türkiye'de toplam 144 kişiye gösterildi. Ancak sadece 3 kişi zamanında istenilen görselin yerini bulabildi. Çünkü Cristiano Ronaldo ve Luka Modric görsellerinin fazla olması, istenilen görselin bulunmasını zorlaştırabiliyor. Bu nedenle yalnızca üstün zeka seviyesine sahip insanların 10 saniyede bulabilecekleri de iddia ediliyor.

Peki adeta zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, siz başarılı olabilir misiniz? İşte söz konusu optik illüzyon testi;

Zeka Testi İpucu: Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, pek çok insan başarısız olmuştu. Eğer siz de istenilen görseli bulamadıysanız, resmin sol alt tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

ÜSTÜN ZEKA TESTİNDEKİ İSTENİLEN GÖRSELİN YERİ

Bu optik illüzyon testinde, 144 kişiden yalnızca 3'ü başarılı olabilmişti. Çünkü görsellerin küçük olması ve sadece 10 saniye verilmesi işleri fazlaca zorlaştırabiliyordu.

Eğer siz de Ronaldinho görselini bulamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte söz konusu üstün zeka testindeki istenilen görselin yeri;

Zeka testi: Aslanların arasında gizlenen kurt görselini gördün mü? Zekiler bile bulamadı